Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 127 (7739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferi cu alcoolemii mari, opriți pe străzile din Suceava. Unul a ajuns în arest

Miercuri, 2 Iunie 2021 (13:59:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 52 de ani și un tânăr în vârstă de 20 de ani au fost depistați de polițiști în stare de avansată de ebrietate la volan, pe 1 iunie, pe străzi din municipiul Suceava. Ambii au atras atenția pentru că circulau în mod haotic, punând în pericol traficul rutier. Tânărul în vârstă de 20 de ani nu avea nici permis de conducere, astfel că pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ajungând în arest.

În primul caz, marți, în jurul orei 15.00, un participant la trafic a sesizat că dinspre Șcheia către Ițcani, un autoturism se deplasează haotic, punând în pericol traficul.

Un echipaj de la Biroul Rutier Suceava a oprit pentru control, pe strada Gheorghe Doja, autoturismul Dacia vizat, condus de un bărbat aflat în vădită stare de ebrietate. După verificarea cu etilotestul a localnicului în vârstă de 52 de ani a rezultat concentrația de 1,29 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Alcoolemie foarte mare așadar, echivalentul a peste 2,5 la mie în sânge.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Spre seară, în jurul orei 20.00, un alt echipaj, de la Serviciul Rutier Suceava, a reperat în trafic, pe Calea Unirii, un autoturism VW care era condus în mod sinuos, șoferul frânând brusc în mai multe rânduri și fiind aproape de a tampona alte mașini. Tânărul de la volan a refuzat să oprească, fiind urmărit pe mai multe străzi de echipajul de poliție. Intrat pe strada secundară Mirăuți, fugarul a oprit în dreptul unui imobil și a coborât din mașină, fiind interceptat de polițiști. 

Cel de la volan și-a dat inițial o identitate falsă, stabilindu-se ulterior că este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Pătrăuți.

Polițiștii au constatat că acesta emană miros de alcool, iar în urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul nu a putut prezenta la control permis de conducere, iar baza de date a indicat ulterior că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.        

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. În urma probatoriului, administrat, avându-se în vedere cumulul de infracțiuni, pe numele tânărului de 20 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, cercetările urmând a continua sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi cu alcoolemii mari, opriți pe străzile din Suceava. Unul a ajuns în arest.
 Vizualizări articol: 1699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi cu alcoolemii mari, opriți pe străzile din Suceava. Unul a ajuns în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei