Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 122 (7734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandate de arestare pentru doi tineri, ”hoți de-o viață”, la Șcheia

Joi, 27 Mai 2021 (13:57:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri de etnie romă din Șcheia, care, în ciuda vârstei, au la activ ani buni de infracțiuni în spate, au fost arestați pentru 30 de zile de Judecătoria Suceava, pentru fapte de furt, în urma propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Iulian Cornel Bozomală, care are 20 de ani, și George Vlăduț Rîpă, în vârstă de 22 de ani, au fost arestați pentru două infracțiuni de furt, respectiv pentru un furt și complicitate la furt. În decizia de arestare au contat foarte probabil și faptele pe care le au la activ, inclusiv condamnările neprivative de libertate.

Numele lui Iulian Cornel Bozomală apare în dosare de furt încă de acum patru-cinci ani, acesta având și condamnări la activ. El a fost condamnat și într-un dosar de ultraj, în cazul tăierii cauciucurilor de la două mașini ale unor polițiști de la Șcheia, una chiar autospeciala de serviciu. A fost vorba atunci de o răzbunare a hoților, după ce polițiștii le confiscaseră o sumă de bani pe care nu o puteau justifica.

Acesta provine dintr-o familie cu mai mulți frați infractori, care au spart case și au terorizat oameni din Șcheia. Numele Bozomală dă fiori din păcate multora dintre localnicii din Șcheia. Mai mulți frați Bozomală sunt judecați acum în diferite dosare de furt aflate pe rolul instanțelor sucevene, iar alții sunt deja condamnați.

Și George Vlăduț Rîpă are la activ dosare penale pentru furt și condamnări, inclusiv pentru o faptă cu violență – lovire.

Cei doi pot contesta măsura de arestare preventivă la instanța superioară. Ei au cerut, prin avocați, aplicarea unei măsuri mai blânde, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandate de arestare pentru doi tineri, ”hoți de-o viață”, la Șcheia.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mandate de arestare pentru doi tineri, ”hoți de-o viață”, la Șcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei