Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 115 (7727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nouă blocuri din municipiul Suceava, reabilitate termic cu bani de la guvern, primărie și locatari

Miercuri, 19 Mai 2021 (12:35:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reabilitarea termică a nouă blocuri, cu 586 de apartamente în total, din municipiul Suceava este finanțată cu 8,46 de milioane de lei alocați prin programul guvernamental pentru reabilitări de locuințe rezidențiale, perioada 2021-2023. Primarul orașului, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferință de presă, că a solicitat Guvernului o sumă mai mare, dar s-au aprobat banii doar pentru cele 586 de apartamente. Prin acest program, pe lângă fondurile alocate de guvern contribuie și administrația locală, cu 30 la sută, și asociațiile de locatari, cu minimum 10 la sută. Cele nouă blocuri sunt pe strada Privighetorii nr. 4, Jean Bart nr.7, Aleea Jupiter nr.24, str. Jean Bart nr. 36, Bulverdul George Enescu nr.26 - E 68, str. Luceafărului nr. 12 A - T 62, str. Luceafărului 10 A – T 57, str. Putna nr. 10 - GZ 1, str. Putna nr. 6 - A04.

„Vom insista în continuare și pentru alte blocuri pe care vrem să le reabilităm prin programul guvernamental, în care primăria și asociațiile de proprietari trebuie să pună 40% din bani. Noi avem o hotărâre de consiliu local prin care primăria pune 30 la sută și asociațiile de proprietari minimum 10 la sută, după cum spune în lege. Asociațiile trebuie să înțeagă că trebuie să pună acești bani”, a afirmat Lungu. Acesta a amintit că în urmă cu câțiva ani, pe un program similar, asociațiile de proprietari nu și-au onorat obligațiile financiare: „Primăria a pus bani în locul asociațiilor și ne judecăm cu ei și astăzi să ne dea banii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă blocuri din municipiul Suceava, reabilitate termic cu bani de la guvern, primărie și locatari.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nouă blocuri din municipiul Suceava, reabilitate termic cu bani de la guvern, primărie și locatari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei