Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 109 (7721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Subprefectul Daniel Prorociuc promovează acțiunile de voluntariat

Miercuri, 12 Mai 2021 (16:00:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul județului Suceava Daniel Prorociuc a participat miercuri, la invitația Secretariatului General al Guvernului, la videoconferința „Promotorii Voluntariatului”, organizată cu ocazia Săptămânii Voluntariatului, eveniment ajuns anul acesta la ediția a douăzecea.

Daniel Prorociuc a ținut să precizeze că Prefectura Suceava s-a implicat și a susținut în nenumărate rânduri societatea civilă prin susținerea implementării, dar și a inițierii în parteneriat a o serie de proiecte menite să vină în sprijinul dezvoltării comunitare. „Totodată am apreciat enorm inițiativele de voluntariat care s-au dovedit a fi exemple bune de urmat, iar un astfel de exemplu demn de menționat este apelul de voluntariat inițiat împreună cu Institutul Bucovina pentru susținerea activităților din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava în perioada critică de anul trecut, când 17 voluntari au fost în prima linie în lupta cu Covid-19. Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru activitatea pe care au desfășurat-o cu atâta dedicare și responsabilitate”, a spus Prorociuc.

El a adăugat că voluntarii au un rol și un loc important în societatea civilă, fără să fie plătiți pentru aceste activități, aceștia muncesc, dedică timp și implicare pentru comunitate şi pentru alte persoane care au nevoie de un sprijin. „Conceptul de voluntariat se referă la voinţa proprie. Un voluntar face voluntariat pentru că aşa doreşte şi nu pentru că ar fi obligatoriu sau impus”, a mai precizat subprefectul județului Suceava. Daniel Prorociuc a arătat că oricine poate să devină voluntar şi să aducă o contribuţie, cât de mică, la lumea care ne înconjoară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul Daniel Prorociuc promovează acțiunile de voluntariat.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Subprefectul Daniel Prorociuc promovează acțiunile de voluntariat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei