Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 109 (7721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: PNL, USR-PLUS și UDMR vor să ascundă în continuare adevărul legat de decesele Covid

Miercuri, 12 Mai 2021 (12:42:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, consideră că actualele partide de guvernământ, PNL, USR-PLUS și UDMR, vor să ascundă în continuare față de români adevărul legat de decesele Covid din perioada pandemiei. Ioan Stan a spus că acest lucru a fost demonstrat marți, când

PNL, USR-PLUS și UDMR au blocat înființarea comisiei parlamentare de anchetă a deceselor COVID-19, arătând țării că promisiunea transparenței totale a fost doar o minciună. „Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie? Ce ilegalități protejează? Nu cumva se tem că grozăviile care ar putea ieși la iveală îi vor face pe români să-i alunge cu pietre de la guvernare? Că ar putea fi un nou scandal de tip Unifarm?”, a întrebat Ioan Stan. El a declarat că votul de blocare a înființării acestei comisii adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.

Liderul PSD a subliniat faptul că votul celor de la PNL, USR-PLUS și UDMR reprezintă dovada supremă că acestora le este groază de reacția oamenilor. Ioan Stan a spus că potrivit presei, raportul Ministerului Sănătății privind decesele COVID-19 este finalizat, însă noului ministru îi este teamă să îl facă public, deoarece pe lângă cei 2.300 de morți în plus, apar alte 3.000 de decese Covid neraportate. „Sunt 3.000 de morţi cu diagnostic secundar COVID-19, despre care nu s-a știut până acum! 5.300 de decese în plus față de statisticile oficiale! Aceasta ar fi realitatea îngrozitoare pe care actuala guvernare vrea să o ascundă românilor. Cu alte cuvinte, PNL, USR și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului. Practic, fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei este un complice ticălos al celor care vor să-i țină pe oameni în minciună și teroare”, a declarat Ioan Stan. El consideră că această atitudine a actualei puteri este o sfidare cinică și o formă de dispreț împinsă la extrem față de populația României, chemată să facă sacrificii și să îndure „de către o putere de-a dreptul abjectă”. Ioan Stan a făcut referire în mod particular la USR-PLUS, despre care a spus că deși clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat  oficial, acum și-a dovedit „fățărnicia sa ordinară, mai mult decât oricine”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PNL, USR-PLUS și UDMR vor să ascundă în continuare adevărul legat de decesele Covid.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: PNL, USR-PLUS și UDMR vor să ascundă în continuare adevărul legat de decesele Covid1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei