Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 109 (7721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat care trebuia să fie în carantină, reținut după ce a provocat un accident și a fugit de la locul faptei

Miercuri, 12 Mai 2021 (13:49:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Arbore a ajuns în arestul Poliției Suceava după ce a provocat un accident în timp ce figura că se află în carantină. Pentru că se știa cu musca pe căciulă, Daniel Apostol, de 20 de ani, a plecat și de la locul accidentului. El este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”. Accidentul care i-a adus lui Daniel Apostol ”premiul” de 24 de ore de arest s-a petrecut în dimineața zilei de 30 aprilie. În jurul orei 5.30, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Fiat Punto, tânărul mergea dinspre Arbore spre Comănești. La un moment dat, în zona localității Botoșana a intrat pe contrasens și a lovit frontal ansamblul de vehicule format din autoturismul marca Mercedes Benz Sprinter și remorca pe care o tracta. În urma impactului au suferit răni ușoare două persoane, respectiv șoferul de pe Mercedes și un bărbat aflat în aceeași mașină. După accident, Daniel Apostol a dispărut de la fața locului, dar a fost găsit trei ore mai târziu într-un hotel din Rădăuți. A fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că avea o concentrație alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care ulterior i-au fost prelevate mostre biologice de sânge. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au mai aflat că Daniel Apostol trebuia să fie în carantină în perioada 21 aprilie - 3 mai, măsură pe care a încălcat-o.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat care trebuia să fie în carantină, reținut după ce a provocat un accident și a fugit de la locul faptei.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat care trebuia să fie în carantină, reținut după ce a provocat un accident și a fugit de la locul faptei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei