Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 109 (7721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

140 de elevi de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” au optat pentru vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2

Miercuri, 12 Mai 2021 (14:27:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

140 de elevi de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc au optat pentru vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2. Ce i-a motivat? Ei spun că dorința de a reveni cât mai repede la normalitatea de dinainte de pandemie. Adolescenții care îmbracă uniforma militară au ales să se gândească la un viitor mai bun cu speranța că gestul lor va fi urmat de cât mai mulți tineri.

„M-am vaccinat pentru că simt că este datoria mea de cetățean de a contribui la oprirea pandemiei. Totodată, vreau să îmi îmbrățișez bunica fără reținerea că există posibilitatea să îi pun sănătatea și viața în pericol”, a mărturisit eleva sergent Teodora Spoială.

Elevul sergent Alexandru Manole s-a vaccinat cu speranța că prin imunizare și cu respectarea în continuare a măsurilor de distanțare, pandemia va lua sfârșit. „De peste un an normalitatea noastră a fost mult distorsionată, de la purtatul măștilor, până la distanțarea fizică. Astăzi, însă, am făcut un important pas spre a ne recăpăta normalitatea și a ne salva persoanele dragi din jurul nostru. Eu m-am vaccinat, tu?”.

Purtătoarea de cuvânt a Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, Georgiana Lupu, a spus că revenirea la normalitate este motivul principal pentru care mai bine de jumătate din elevii eligibili (cu vârste de peste 16 ani) au ales să se vaccineze. „Chiar dacă cei mai tineri membri ai Armatei României nu fac parte din categoria de risc, ei au spus <da> vaccinării și speră să reprezinte un exemplu de spirit civic”, a completat Georgiana Lupu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 140 de elevi de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” au optat pentru vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.
 Vizualizări articol: 1240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
140 de elevi de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” au optat pentru vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-21.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei