Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 94 (7706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei transporturi de lemn fără acte, oprite unul după altul, în aceeași localitate

Joi, 22 Aprilie 2021 (14:21:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au acționat, în dimineața zilei de miercuri, în baza datelor și informațiilor deținute, pentru a verifica legalitatea unor transporturi de lemn care se desfășurau pe DN 2E, care leagă Fălticeni de Gura Humorului, pe zona Cornu Luncii. În interval de ceva mai mult de oră, au fost depistate trei transporturi de lemn fără acte.

Aceste exemple arată că transporturile de lemn fără nici un act de proveniență nu sunt nici pe departe eradicate. Doar că se evită transporturile mai mari ilegale, pentru că la peste 10 mc lemn se confiscă și mijlocul de transport.

La ora 5.30, la Cornu Luncii, a fost oprită în trafic o autoutilitară care transporta material lemnos, respectiv cherestea rășinoase, condusă de un bărbat din comuna Slatina. Acesta a declarat faptul că nu deține documente de proveniență pentru materialul lemnos. Și baza de date a indicat că pentru autoutilitară nu exista nici un aviz de însoțire a materialului lemnos. Autoutilitara a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Mălini, unde specialiștii silvici au constatat că transporta un volum total de 3,57 mc cherestea rășinoase.

La 5.45, tot la Cornu Luncii, a venit la rând o altă autoutilitară cu cherestea, care venea tot de la Slatina. Și în acest caz, procedura a fost aceeași, nu existau acte, iar după inventariere a rezultat că era transportată cantitatea de 3,50 mc cherestea de proveniență ilicită. 

În fine, în jur de ora 6.45, tot la Cornu Luncii, a fost depistată și o a treia autoutilitară fără nici un act de proveniență, condusă de un bărbat din Cornu Luncii. În acest caz era vorba de un transport mai consistent, în jur de 5,50 mc lemn.  

Toți cei trei șoferi au fost amendați, cea mai mare sancțiune fiind de 5.000 de lei, pentru șoferul din Cornu Luncii, iar cantitățile de lemn au fost confiscate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei transporturi de lemn fără acte, oprite unul după altul, în aceeași localitate.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei transporturi de lemn fără acte, oprite unul după altul, în aceeași localitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei