Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 93 (7705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ion Lungu a prezentat proiectul noii creșe care va fi construită în Suceava

Miercuri, 21 Aprilie 2021 (18:48:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii municipiului Suceava vor beneficia de o nouă creșă, cu 10 grupe de copii, printr-un parteneriat între administrația locală și Ministerul Dezvoltării.

Primarul Ion Lungu a anunțat miercuri că a stabilit deja locația de amenajare a noii creșe, precum și proiectul după care va fi realizată, acesta fiind unul tip, pus la dispoziție de Ministerul Dezvoltării.

“La întâlnirea avută cu ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, la București, cei de la minister ne-au prezentat un model tip de creșă, de trei dimensiuni. Noi vrem să îl facem pe cel mai mare, cu 10 grupe de copii. Pentru asta ne trebuie o suprafață de 3.200 mp, mai ales că trebuie lângă să fie și un parc de joacă pentru copii și spații verzi, conform normelor europene. Singurul loc pe care l-am găsit potrivit este în cartierul Tinereții, la ieșire din Burdujeni spre Plopeni, unde vom face intabularea pe un teren de 5.000 de mp”, a explicat edilul sucevean.

Creșa nouă va avea 10 grupe, cu bucătărie, spălătorie, cameră de joacă, pavilion administrativ, cameră pentru educatoare, cameră pentru părinți, cameră pentru acces, spații verzi și loc de joacă.

Ion Lungu a spus că în cel mai scurt timp vor demara procedurile pentru a face studiul de fezabilitate, a aproba indicatorii tehnico-economici și a depune proiectul, astfel încât să se facă o creșă nouă, în cartierul Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu a prezentat proiectul noii creșe care va fi construită în Suceava.
 Vizualizări articol: 1578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu a prezentat proiectul noii creșe care va fi construită în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei