Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 89 (7701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci câini abandonați dintr-o mașină, pe un câmp din Dumbrăveni

Vineri, 16 Aprilie 2021 (16:51:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci câini au fost abandonați pe un câmp din Dumbrăveni de către un șofer care a crezut că nimeni nu îl va vedea. Imaginea a fost postată pe rețelele de socializare de Diana Rață, care a oferit și amănunte despre acest subiect. ”Proprietarul mașinii SV 75 MYL (Mercedes Vito gri) este rugat să vină urgent să-și recupereze câinii abandonați! Mulțumim anticipat”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare. Comentariile nu au întârziat să apară, iar toți internauții l-au condamnat pe cel care a abandonat patrupedele. ”Of, ce oameni, suntem mai răi noi ca animalele” sau ”Aşa se întâmplă când stai în marginea satului, mereu te trezeşti cu căței şi pisici aruncate din maşini”, sunt doar două din comentariile de la această postare.

La scurt timp, a fost descoperit și cel care a abandonat câinii. Acesta se numește Petrică Dumitriu și a venit și cu o explicație pentru gestul său: ”Bună ziua, în jurul amiezii mergeam la Botoșani veneam pe drumul Verești și lângă stație era un sac care se mișca. Am oprit și când m-am apropiat erau niște căței. Dacă-i lăsam în sac se puteau înăduși, dacă le dădeam drumul în intersecție sigur îi călcau mașinile. Din milă pentru căței i-am luat în mașină și i-am dus undeva la o margine de sat unde pot fi în siguranță și pot găsi un stăpân. Iar eu am plecat spre Botoșani. Îmi cer scuze că am oprit, cu altă ocazie nu voi mai da curs la astfel de cazuri. Când vrei să faci un bine ești catalogat foarte rău. Puteți veni la mine și să verificați că nu am avut și nu am căței mici. Mulțumesc pentru înțelegere cu scuzele de rigoare”.

Practic, omul a luat câinii și i-a mutat dintr-o parte în alta, dar nu s-a gândit nici un moment să sune la Poliția Animalelor sau la vreun ONG care se ocupă cu protecția animalelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci câini abandonați dintr-o mașină, pe un câmp din Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 2322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci câini abandonați dintr-o mașină, pe un câmp din Dumbrăveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei