Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 87 (7699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat reținut în arest după ce a lovit cu un briceag un tânăr, într-un bar din Burdujeni

Miercuri, 14 Aprilie 2021 (10:57:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii suceveni au continuat cercetările într-un caz de agresiune petrecut duminică seară într-un bar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, unde un individ beat a făcut scandal și a lovit un alt client cu un briceag. În cursul zilei de marți, 13 aprilie, agresorul a fost identificat și introdus în arestul poliției județene, reținut 24 de ore.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prima dată de caz duminică seară, în jurul orei 21.15, de către Ionuț P., în vârstă de 30 de ani, care a reclamat că a fost agresat de un bărbat necunoscut în incinta barului ”Ghiocel”.

Din verificări a rezultat că tânărul de 30 de ani se afla în bar alături de trei prieteni, iar în interior era și un bărbat necunoscut, care a avut o altercație cu alt tânăr.  Tânărul de 30 de ani i-a spus bărbatului că nu a procedat corect și ca să se liniștească i-a oferit 50 mililitri de votcă. Doar că necunoscutul a rămas agresiv verbal, începând să-i înjure pe cei din bar. Martorii au relatat că individul a ieșit la un moment dat din local, însă după 2-3 minute a revenit, moment în care a scos un briceag și l-a lovit pe tânărul de 30 de ani cu obiectul tăietor în zona mâinii drepte. Din fericire, tânărul nu a suferit leziuni vizibile. În conflict au intervenit mai mulți clienți, care l-au scos afară pe agresor. Acesta a fugit, fără a fi identificat.     

După cercetări, polițiștii au stabilit că agresorul este un anume Petre Struț, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava. El a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile de ”lovire”, ”tulburarea ordinii și liniștii publice„ și ”portul sau folosirea de obiecte periculoase”.

Judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale au dispus reținerea bărbatului în arest, iar un procuror va decide ce măsuri va lua în continuare față de inculpat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reținut în arest după ce a lovit cu un briceag un tânăr, într-un bar din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat reținut în arest după ce a lovit cu un briceag un tânăr, într-un bar din Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei