Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 86 (7698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Modernizarea sediului Primăriei Suceava a fost finalizată înainte de termen

Marţi, 13 Aprilie 2021 (15:40:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a sediului municipalității sucevene, printr-un proiect de reabilitare termică, finanțat printr-un proiect european, au fost finalizate înainte de termen, în ciuda piedicilor puse de pandemie.

“Astăzi au fost finalizate lucrările la proiectul de modernizare <Creșterea eficienței energetice a clădirii Primăriei Municipiului Suceava>. S-au izolat pereții, s-a schimbat cortina fațadei primăriei, s-au realizat izolații la tavan, subsol, s-a schimbat instalația termică, s-au montat pompe de căldură tip sol-apă, s-a montat chiller pentru instalația de răcire/încălzire aer și au fost adăugate la ușile de intrare perdele de aer cald. În același timp, s-a înlocuit instalația electrică și s-au montat lămpi tip LED.
De asemenea, s-au montat pe terasă instalații și panouri fotovoltaice pentru preparare apei calde. Lucrarea a fost terminată cu două săptămâni mai repede față de termenul prevăzut, care era de 30.04.2021, cu toate că a fost întreruptă 3 luni de zile anul trecut din cauza pandemiei.
Felicit firmele sucevene care au lucrat la acest proiect, respectiv asocierea dintre SC Loial Impex SRL cu SC Casa Grup SRL, pentru că au făcut o lucrare de calitate și în termen”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care, la recepția formală de luni, a oferit o șampanie muncitorilor care au lucrat în condiții grele la proiect, în această perioadă de pandemie.

Valoarea lucrărilor s-a ridicat la suma de 9.134.152 lei, din care 7.513.488,93 lei fonduri europene și 1.620.663 lei contribuția municipalității.

“Ca urmare a concretizării acestui proiect, pe lângă schimbarea înfățișării primăriei (cred că azi este una dintre cele mai frumoase clădiri din oraș), s-au redus substanțial costurile de funcționare energetică. Vom reabilita pe fonduri europene în exercițiul financiar 2021-2027 și alte clădiri publice din subordinea primăriei”, a adăugat edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea sediului Primăriei Suceava a fost finalizată înainte de termen.
 Vizualizări articol: 1528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modernizarea sediului Primăriei Suceava a fost finalizată înainte de termen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei