Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 79 (7691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Postul de arhitect-șef al Sucevei rămâne în continuare liber

Luni, 5 Aprilie 2021 (16:40:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Singurul candidat pentru postul de arhitect-șef al Sucevei a picat examenul scris, cea mai importantă probă din concursul care îi garanta angajarea pe perioadă nedeterminată.

Rezultatul probei scrise pentru concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de Arhitect-șef a fost publicat luni după-amiază pe site-ul Primăriei Suceava – “Respins”.

Punctajul obținut de singurul candidat, Ana Munteanu, fiica fostului arhitect-șef al județului, Constantin Rabiniuc Mocanu, este de 61,2 puncte.

Candidații pot face contestaţie, în termen de cel mult 24 de ore de la data și ora afişării rezultatului probei scrise la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului.

Ocupantul postului de arhitect-șef al Sucevei ar primi un salariu de 14.361 lei brut, adică aproape 3.000 de euro, impozabili.

“Nu cred că ar trebui reluat concursul curând, ci să se aștepte întâi apariția PUG-ului, care vine cu reguli urbanistice clare pentru toate zonele orașului, precum și cu un parcurs care trebuie urmat de acum înainte, plus că mi-aș dori din tot sufletul ca pe această funcție să vină un arhitect cu renume și o carieră pe măsură, care își permite să renunțe la activitatea de proiectare, sursa sa de venit, pentru un post mai puțin remunerat, dar cu prestanță, oferind orașului posibilitatea de a se revigora din prisma vastei sale culturi”, a spus Beniamin Atodiresei, un tânăr arhitect sucevean, care s-a arătat în numeroase rânduri preocupat de evoluția urbanistică a Sucevei, fără a dori însă să se înscrie în concurs.

Rămâne de văzut care va fi decizia conducerii administrației locale, care funcționează fără arhitect-șef al orașului de mai bine de 20 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Postul de arhitect-șef al Sucevei rămâne în continuare liber.
 Vizualizări articol: 1907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Postul de arhitect-șef al Sucevei rămâne în continuare liber5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei