Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 75 (7687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iulius Mall Suceava s-a alăturat campaniei „Sânge pentru Viață”, demarată de Fundația Umanitară „Nord 2001”

Miercuri, 31 Martie 2021 (09:01:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava susține și se implică activ în campania „Sânge pentru Viață”, demarată de Fundația Umanitară „Nord 2001”. „Alătură-te și tu demersului caritabil și vei fi membru al echipei care salvează vieți. După ce donezi la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, primești un voucher la unul dintre restaurantele din Iulius Mall Suceava”, este mesajul reprezentanților Iulius Mall Suceava.

La un an de la declararea oficială a pandemiei, suntem cu toții mai empatici, mai atenți cu persoanele dragi nouă și avem o grijă mai mare pentru sănătatea noastră și a celor din jur. În următoarele luni, Iulius Mall Suceava se implică responsabil, împreună cu Fundația Umanitară „Nord 2001”, în campania de donare de sânge „Sânge pentru Viață”. „Dacă mergi și donezi sânge la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, vei primi un tichet, care reprezintă dovada actului caritabil. În baza acelui tichet, prezentat la Centrul Info din Iulius Mall, primești un voucher la unul dintre restaurantele din foodcourt”, spun organizatorii campaniei, completând că „de mici visăm să fim supereroi, iar acum, când suntem adulți, putem deveni salvatori de vieți. În doar 10 minute, cât durează tot procesul de recoltare, devii unul dintre ei”.

Donația este un gest umanitar, iar în contextul actual atipic orice speranță este importantă pentru fiecare dintre noi. Intrați pe site-ul Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, citiți criteriile de selecție, iar dacă sunteți eligibili, treceți pe la Centrul de Transfuzii, donați, și apoi sunteți așteptați la Iulius Mall Suceava să vă bucurați de preparatele favorite. Iulius Mall Suceava a demarat, împreună cu Fundația Umanitară „Nord 2001”, și acțiuni de conștientizare în cadrul campaniei „Sânge pentru Viață”, reamintind celor din jur că pot salva vieți. Urmăriți paginile de Facebook Iulius Mall Suceava și Sânge pentru România pentru a fi la curent cu toate noutățile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall Suceava s-a alăturat campaniei „Sânge pentru Viață”, demarată de Fundația Umanitară „Nord 2001”.
 Vizualizări articol: 1396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulius Mall Suceava s-a alăturat campaniei „Sânge pentru Viață”, demarată de Fundația Umanitară „Nord 2001”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei