Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 75 (7687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Daniel Bodnar a revenit în țară - ”Picioarele mele au simț până în vârful degetelor”

Miercuri, 31 Martie 2021 (09:48:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activistul de mediu Daniel Bodnar a apărut pentru prima dată în fața susținătorilor săi într-un live pe pagina sa de facebook, anunțând că a revenit în țară, după două luni foarte grele, dar cu vești bune privind starea sa de sănătate:

”Picioarele mele au simț până în vârful degetelor. Pot să le mișc puțin. Am început terapia. Echipa medicală din România este alături de mine, iar toată lumea este optimistă. Cred că în curând voi fi pe picioarele mele, mă lupt din toate puterile pentru asta, zi și noapte fac contracții, încerc să pun mușchii în mișcare, ajut organismul să lupte. Vreau să revin alături de familia mea, sănătos, dar și alături de băieți, nu vreau să abandonăm lupta”, a spus Daniel Bodnar.

El a relatat că pe 20 ianuarie a fost operat la Iași, iar după 8 zile avea dureri mari la coloană, astfel că a ales un transfer la o clinică din Germania. Acolo, după un RMN,  medicii au decis să îl mai opereze o dată, din cauză că două vertebre apăsau pe măduvă. După operație, a început încet, încet recuperarea.

Cel mai important este că acesta și-a recăpătat simțurile la picioare, aceasta fiind de altfel cheia vindecării sale.

Activistul de mediu le-a mulțumit pentru susținere (inclusiv financiară) numeroșilor săi susținători și a transmis că va continua lupta pe linie de activism de mediu. Acesta le-a cerut celorlalți activiști de mediu care sunt prezenți aproape zilnic în trafic să colaboreze cu autoritățile de control, nu să încerce să le substituie pe acestea.

Accidentul în urma căruia Daniel Bodnar a fost rănit grav s-a produs în noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2021, în jurul orei 2.20, pe raza comunei Sucevița.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că Dan Ghinghiloschi, în vârstă de 24 de ani, din Solca, aflat la volanul unui BMW, cu direcția de deplasare dinspre centrul comunei Sucevița spre comuna Marginea, pe un sector de drum în linie dreaptă, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul a lovit un podeț, apoi poarta de acces a unei gospodării și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a pătruns în șanț, unde a lovit un indicator rutier. Mașina a rulat metri bună în derivă. Tânărul de la volan nu a fost rănit grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Bodnar a revenit în țară - ”Picioarele mele au simț până în vârful degetelor”.
 Vizualizări articol: 4147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Daniel Bodnar a revenit în țară - ”Picioarele mele au simț până în vârful degetelor”2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei