Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 75 (7687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cușnir: „Adevăratul Ion Lungu este nepăsător la problemele sucevenilor”

Miercuri, 31 Martie 2021 (11:57:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, a criticat atitudinea primarului Ion Lungu la ultima ședință de Consiliu Local în care a fost aprobat bugetul municipiului, precizând că acesta era preocupat mai mult de faptul că „i se răcește peștele în farfurie” decât de problemele dezbătute. Dan Ioan Cușnir a arătat că în ședința Consiliului Local de joi, 25 martie, care a durat puțin peste 5 ore, multe dintre cele 28 puncte de pe ordinea de zi au fost importante pentru viitorul Sucevei, respectiv bugetul anului 2021, stabilirea comisiei care să elaboreze tema de proiectare pentru parcul Șipote, planuri urbanistice zonale, decizii de demolare garaje pentru construcția de parcări supraetajate, program transport public metropolitan sau regulamentul de funcționare a teatrului. Cușnir a spus că primarul Ion Lungu, inițiatorul proiectelor, în loc să fie energic și dispus să explice anomaliile din bugetul local sau din unele proiecte de hotărâre, „s-a arătat plictisit, blazat și grobian”,  după 17 ani de când conduce Suceava fiind mai preocupat de faptul că era așteptat acasă, la masă, decât de viitorul cetățenilor. „În loc să avem o administrație care să încurajeze dezbaterile și dialogul, am avut o nouă decepție. L-am cunoscut, din nou, pe adevăratul Ion Lungu, grăbit pentru că i se răcea peștele în farfurie. Acesta este adevăratul Ion Lungu. Adevăratul Ion Lungu este nepăsător la problemele reale ale sucevenilor, este superficial, este grobian, ia în derâdere ședințele de Consiliu Local în care se dezbate viitorul orașului. Ion Lungu din campaniile electorale pupa mâna tuturor doamnelor cu care se întâlnea pe stradă, era plin de griji față de oameni, era preocupat de problemele lor reale și ne promitea modernizarea orașului”, a spus primarul Sucevei. El a adăugat că în cinci campanii electorale, falsul Ion Lungu a reușit să îi păcălească pe suceveni după care, de fiecare dată, adevăratul Ion Lungu și-a intrat „în rolul de frânar” al modernizării Sucevei. Cușnir a amintit că în ultima ședință de CL Suceava, Ion Lungu a avut cel puțin trei intervenții în care a pus „peștele care îl aștepta acasă” deasupra intereselor sucevenilor, având intervenții de genul „da, domnule consilier, spuneți, că se răcește peștele”, sau „hai că mai avem 3 subiecte! Voi nu aveți pește acasă, nu vă așteaptă nimeni?”.

Liderul PSD Suceava a declarat că cei aproape 10.000 de suceveni care au avut încredere în promisiunile lui Ion Lungu la ultimele alegeri trebuie să știe că pentru actualul primar peștele care îl așteaptă acasă în farfurie este mai important decât lipsa locurilor de parcare, decât lipsa siguranței pietonilor, decât lipsa măsurilor de fluidizare a traficului, decât subfinanțarea educației sau decât lipsa parcului industrial care să genereze locuri de munca mai bine plătite pentru suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir: „Adevăratul Ion Lungu este nepăsător la problemele sucevenilor”.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cușnir: „Adevăratul Ion Lungu este nepăsător la problemele sucevenilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei