Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 24 (7636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un contrabandist urmărit de polițiști a intrat cu mașina într-un stâlp și a fugit pe un deal

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 (15:01:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Suceava, a ajuns în arestul Inspectoratului Județean Bacău, după ce a fost prins în timp ce transporta o cantitate mare de țigări de contrabandă. Operațiunea de prindere a fost dificilă, șoferul din Suceava demarând în trombă în încercarea de a scăpa de polițiști și pierzându-și inițial urma. După puțin timp, acesta a scăpat mașina de sub control, izbind un stâlp și a încercat apoi să scape cu fuga pe jos, fiind prins de polițiști pe un deal din apropiere de șosea.

În seara zilei de 28 ianuarie, în jur de ora 20.30, polițiștii de la Serviciul Rutier Bacău, aflați în control în localitatea Nicolae Bălcescu, au făcut semnal de oprire unui autoturism, însă șoferul a demarat în trombă. Primul echipaj a solicitat sprijin unul al doilea, de la Postul de Poliție Faraoani. În această comună mașina a fost găsită avariată, în urma impactului cu un stâlp. Șoferul a abandonat mașina și a fugit pe un deal din apropiere, unde a fost găsit de polițiști. El avea o serie de leziuni, astfel că inițial a fost dus la spital, pentru evaluare și tratament.

În mașina condusă de bărbatul de 32 de ani, din județul Suceava, au fost descoperite 12.440 de pachete de țigări de contrabandă, fără timbru fiscal, estimate la 174.000 de lei. Țigările și mașina au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă cu țigări, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. După ce a fost externat din spital, suceveanul a ajuns în arest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un contrabandist urmărit de polițiști a intrat cu mașina într-un stâlp și a fugit pe un deal.
 Vizualizări articol: 2729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un contrabandist urmărit de polițiști a intrat cu mașina într-un stâlp și a fugit pe un deal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei