Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2020 - Anul XXV, nr. 302 (7607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Sucevei le recomandă sucevenilor să petreacă sărbătorile în familie și să nu meargă cu colinda

Miercuri, 23 Decembrie 2020 (14:55:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Edilul-șef al municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un ultim apel la populație, ca în perioada sărbătorilor de iarnă să continue să respecte regulile de protecție necesare pe timp de pandemie, recomandând petrecerea sărbătorilor în familie și să nu se meargă cu colinda.

“În data de 22 decembrie rata de infectare cu coronavirus din orașul nostru era de 2,31 la mia de locuitori, dar trebuie să fim realiști, în ultimul timp s-au făcut mai puține testări. Sunt mulțumit totuși că putem să ne menținem în această marjă.  Tot mai mulți suceveni mă întreabă de mers cu colinda, de petrecerea sărbătorilor de iarnă. Recomand ca sărbătorile să le facem în familie, să ne deplasăm cât mai puțin, nu recomand să se meargă cu colinda și mi-aș dori ca după sărbători să rămână același nivel de incidență.

Sigur, 2020 este un an sacrificat, dar încă o dată fac apel la suceveni să respecte aceste reguli legate de coronavirus, încât după sărbătorile de iarnă să nu fie probleme deosebite din acest punct de vedere în orașul nostru”, a spus primarul Ion Lungu.

Tot legat de eforturile de combatere a pandemiei, edilul sucevean a precizat că a fost informat de Prefectura Suceava că au fost aduse afișe pentru campania de informare referitoare la vaccinare și că acestea vor fi curând amplasate prin oraș, în punctele de informare, municipalitatea contribuind cu tot ceea ce este nevoie astfel încât campania de vaccinare să se desfășoare în condiții de normalitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei le recomandă sucevenilor să petreacă sărbătorile în familie și să nu meargă cu colinda.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul Sucevei le recomandă sucevenilor să petreacă sărbătorile în familie și să nu meargă cu colinda5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei