Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2020 - Anul XXV, nr. 287 (7592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 40 de suceveni în izolare și carantină din cauza Covid-19 au solicitat urna mobilă

Sâmbătă, 5 Decembrie 2020 (16:12:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Electoral Județean Suceava a centralizat până acum 43 de solicitări de votare cu urna mobilă, la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie a.c., e la persoanele aflate în izolare și carantină din cauza Covid-19. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Alina Stan, a declarat, sâmbătă, că 16 solicitări sunt din municipiul Suceava, două din Câmpulung Moldovenesc, câte 8 din Fălticeni și Rădăuți, una de la Vatra Dornei, 4 de la Gura Humorului, câte una de la Solca și Pătrăuți și două de la Șcheia. Până în data de 5 decembrie ora 20.00 se mai pot transmite solicitări la secțiile de votare. În județul Suceava sunt la această dată 647 de persoane în carantină și 436 în izolare, conform datelor transmise de Prefectura Suceava.

Cererea pentru urna mobilă trebuie să fie însoțită obligatoriu de decizia de carantinare emisă de DSP sau, în cazul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 aflate în izolare la domiciliu, de biletul de externare din spital, care confirmă diagnosticul și recomandarea de izolare, de decizia de izolare emisă de DSP sau de rezultatul testării RT PCR cu rezultat pozitiv din ultimele 14 zile.

Alegătorul care votează prin intermediul urnei speciale şi celelalte persoane prezente în incintă vor purta obligatoriu mască. Este obligatorie dezinfecția mâinilor înainte de preluarea buletinelor de vot şi a ştampilei cu menţiunea „VOTAT" și este recomandată utilizarea pixului propriu pentru a semna în lista electorală. Ştampila cu menţiunea „VOTAT" şi, dacă este cazul, pixul utilizat de alegător se dezinfectează după votare de către unul dintre membrii echipei care transportă urna specială prin pulverizare/ştergere cu soluţie dezinfectantă sau prin ştergere cu şerveţele/lavete impregnate cu dezinfectant pe bază de alcool. Membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi personalul de pază care însoţesc urna specială trebuie să poarte mască şi mănuşi ce trebuie schimbate sau dezinfectate cu o soluţie dezinfectantă pe bază de alcool la părăsirea fiecărei incinte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 40 de suceveni în izolare și carantină din cauza Covid-19 au solicitat urna mobilă.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 40 de suceveni în izolare și carantină din cauza Covid-19 au solicitat urna mobilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei