Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2020 - Anul XXV, nr. 283 (7588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eugen Bejinariu: „Bucuria Zilei Naționale e doar o clipă de lumină într-o tristețe care s-a cronicizat. Schimbați conducătorii, oameni buni!”

Marţi, 1 Decembrie 2020 (10:47:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu, care se află pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, a transmis un mesaj de Ziua Națională a României, în care arată că această zi ar trebui să prilejuiască o bucurie comună tuturor.

„La mulți ani liniștiți, România! La mulți ani cu sănătate, români! Aniversările sunt momente la care împărtășim bucurie, nostalgia vremurilor bune și speranța că viitorul va fi generos cu experiențe binefăcătoare! Aniversarea Zilei Naționale ar trebui să ne prilejuiască măcar o bucurie comună tuturor, să ne ofere certitudinea că suntem uniți măcar în speranțe comune, în valori și visuri pentru generațiile viitoare”, a spus Eugen Bejinariu.

El a arătat că pe 1 Decembrie „celebrăm România”, triumful continuității ei și frântura de istorie pe care o aduce în prezent fiecare român. Deputatul PSD de Suceava a remarcat însă că bucuria Zilei Naționale e doar o clipă de lumină într-o tristețe care s-a cronicizat. „Suntem mai dezbinați ca niciodată, mai bolnavi și netratați, mai lipsiți de drepturi și mai năpăstuiți ca vreodată! Liberalii ne conduc către prăpastie și ne explică, cinic, că trebuie să ne aplaudăm călăuzele. Schimbați conducătorii, oameni buni! Ca să putem reînvia speranța, ca să oferim o șansă copiilor noștri, ca să putem avea un trai mai bun și lideri cărora să le pese de viața omului de rând!”, a mai adăugat Eugen Bejinariu. El a subliniat că pentru viitorul României și „al nostru al tuturor”, alegerile de duminică, 6 decembrie, reprezintă șansa de a trimite liderii aroganți și incompetenți în opoziție. „PSD-ul a știut mereu să genereze creștere economică, să aducă bunăstare și să se aplece asupra problemelor pe care le are românul simplu. La alegeri să facem astfel încât viitorul nostru să fie mai bun! La mulți ani, România!”, a încheiat Eugen Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Bejinariu: „Bucuria Zilei Naționale e doar o clipă de lumină într-o tristețe care s-a cronicizat. Schimbați conducătorii, oameni buni!”.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Eugen Bejinariu: „Bucuria Zilei Naționale e doar o clipă de lumină într-o tristețe care s-a cronicizat. Schimbați conducătorii, oameni buni!”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei