Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2020 - Anul XXV, nr. 281 (7586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De Ziua Bucovinei, autoritățile sucevene au depus coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020 (11:00:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritățile sucevene au depus, de Ziua Bucovinei, coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor din Suceava, din apropierea Palatului Administrativ. Ceremonia a fost una restrânsă, având în vedere restricțiile în vigoare, la ea participând președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, deputatul liberal Ioan Balan și prefectul Alexandru Moldovan. După depunerea coroanelor, Gheorghe Flutur a transmis un mesaj de Ziua Bucovinei, în care a spus că „acest ținut este unul binecuvântat de Dumnezeu”. „De Ziua Bucovinei am depus o coroană simbolică în memoria celui care a pus cel mai mult suflet pentru Unirea Bucovinei cu țara acum 102 ani, Iancu Flondor, cavalerul nostru bucovinean. Mă bucur că pot să fiu aici cu colegii și prietenii mei, pentru a aduce, în fiecare an, un omagiu de Ziua Bucovinei. Recunoștință, apreciere pentru tot ce au făcut înaintașii noștri”, a spus șeful administrației județene. El le-a transmis un „La mulți ani!” și gânduri bune tuturor bucovinenilor, dar și „aprecieri și felicitări pentru modul lor de a fi”. ”Bucovina și bucovinenii sunt oameni toleranți. Suntem într-un ținut binecuvântat de Dumnezeu. Suntem într-o zonă mirifică, cu tradiții, cu obiceiuri, cu credință și frică de Dumnezeu. Cu oameni harnici și de inițiativă și de aceea, de aici din inima Sucevei le transmit astăzi de Ziua Bucovinei un gând bun și de prietenie. La mulți ani, Bucovina mea dragă! La mulți ani, bucovineni!”, a încheiat Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Ziua Bucovinei, autoritățile sucevene au depus coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor.
 Vizualizări articol: 1829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Ziua Bucovinei, autoritățile sucevene au depus coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei