Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2020 - Anul XXV, nr. 279 (7584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consilierii PMP au votat împotriva creşterii taxelor şi impozitelor în municipiul Suceava, solicitând şi redeschiderea pieţelor

Joi, 26 Noiembrie 2020 (19:00:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii PMP au votat împotriva creşterii taxelor şi impozitelor în municipiul Suceava, solicitând şi redeschiderea pieţelor. Liderul consilierilor locali ai PMP Suceava, Anca Gâtlan, a precizat că reprezentanţii acestui partid în deliberativ consideră că dacă în alte perioade a fost necesară majorarea taxelor și impozitelor, având în vedere că acestea nu au fost mărite mai mulţi ani și se acumulaseră datorii la bugetul local, acum nu este nici pe departe aceeași situație.

„Chiar dacă și acum poate că există datorii, ar trebui să ne gândim că pandemia afectează negativ din punct de vedere financiar nu numai bugetul local, dar și pe fiecare cetățean în parte, fiecare familie înfruntă greutăți financiare și fiecare antreprenor se luptă să reziste acestei perioade de criză, să mențină locurile de muncă pe care le-a creat și să nu pună lacătul pe activitate”, a spus Anca Gâtlan. Ea a adăugat că în aceste condiții, consilierii PMP sunt de părere că ultimul lucru care le-ar lipsi sucevenilor acum este majorarea de taxe și impozite.

„În loc să analizăm posibilitatea măririi taxelor și impozitelor pentru suceveni, ar trebui să ne concentrăm pe identificarea de soluții pentru deschiderea piețelor, pentru ca acei comercianți din piețe, antreprenori la rândul lor, să își poată continua activitatea civilizat și în siguranță, iar sucevenii să poată cumpăra produsele locale necesare din piață și nu marfă de import din supermarketuri”, a declarat Anca Gâtlan. Ea a mai spus că reprezentanţii PMP în Consiliul Local consideră că nu este oportună în acest moment majorarea taxelor și impozitelor şi ar trebui chibzuite mai bine fondurile de la bugetul local, cu asumarea numai a acelor cheltuieli absolut necesare pentru a se depăşi cu bine perioada de pandemie.

„Suntem de părere că, după ce lucrurile vor reveni la normal și economia se va redresa atât pentru antreprenori, cât și pentru fiecare cetățean în parte, consiliul local poate reanaliza și situația se poate gestiona în consecință, la momentul respectiv”, a încheiat Anca Gâtlan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii PMP au votat împotriva creşterii taxelor şi impozitelor în municipiul Suceava, solicitând şi redeschiderea pieţelor.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Consilierii PMP au votat împotriva creşterii taxelor şi impozitelor în municipiul Suceava, solicitând şi redeschiderea pieţelor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei