Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2020 - Anul XXV, nr. 272 (7577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Educație antreprenorială, la Colegiul Silvic „Bucovina”

Miercuri, 18 Noiembrie 2020 (14:33:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul unei ore online de educație antreprenorială, elevii din clasa a X-a de la Colegiul Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc au avut prilejul să îi adreseze întrebări invitatului special, antreprenorul sucevean Răzvan Ungurașu. Acesta a acceptat cu mare deschidere invitația venită din partea Colegiului Silvic, fiind convins că impactul asupra elevilor privind antreprenoriatul este întotdeauna mai mare „atunci când școala și viața se unesc într-un mix, iar noțiunile nu rămân la nivel teoretic”.

Razvan Ungurașu este CEO-ul companiei Raisis Software, înființată în anul 2019, care se ocupă cu crearea de aplicații WEB și Mobile, dar și de Marketing online, misiunea acesteia fiind de a ajuta companiile să-și optimizeze procesele interne. În scurt timp, Răzvan Ungurașu, alături de echipa lui,va dezvolta o aplicație proprie pentru clinici medicale, creatăde la zero de aceștia.

Prof. deeconomie și educație antreprenorialăAnamariaPauliuc, de laColegiul Silvic „Bucovina”din Câmpulung Moldovenesc, ne-a spus că întâlnirea dintre antreprenorul Răzvan Ungurașu și elevi a fost foarte productivă și eficientă, aceștia înțelegând foarte bine mecanismul de funcționare a unui start-up, dar în același timp și de a înțelege cum poate lua naștere o companie pornind de la un vis.

„Răzvan a discutat deschis cu elevii, subliniind în mai multe rânduri că pasiunea pe care o ai te poate duce pe culmile succesului. Ca atunci când ai un vis, oricare ar fi acela, nu trebuie sărenunți. Ne-a povestit despre paharul cu apă rece pe care l-a băut în timp ce își punea ordine în gânduri, despre cum pasiunea lui pentru IT era mai presus de orice.Elevii au avut posibilitatea de a-i adresa întrebări și totul s-a desfășurat într-un cadru relaxant, bazat pe discuții libere. Am simțit toți cum ora s-a mutat de la școală, în mediul real, în viața reală.Iar atunci când ora s-a încheiat, am rămas toți cu aceeași propoziție în minte: <Da, se poate!>. Nimic nu e greu, nimic nu pare de netrecut atunci când ai un vis și o ambiție. Răzvan, îți mulțumim foarte mult. O să folosimsloganul companiei tale: <Alături de tine în era digitală>”, a completat prof. Anamaria Pauliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Educație antreprenorială, la Colegiul Silvic „Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Educație antreprenorială, la Colegiul Silvic „Bucovina”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei