Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2020 - Anul XXV, nr. 267 (7572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toate solicitările pentru documente medicale de la Spitalul Suceava se transmit, de astăzi, doar online

Joi, 12 Noiembrie 2020 (15:14:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a informat, joi, printr-un comunicat de presă, că având în vedere contextul epidemiologic actual, începând cu data de 12 noiembrie a.c., toate solicitările privind eliberarea referatelor, certificatelor medicale, adeverințe, copii scrisori medicale etc. vor fi transmise la adresa de e-mail: secretariat@spjsv.ro. 

Taxa pentru documentele solicitate la cerere, copie documente, certificate medicale, referate pentru comisia de expertiză a capacității de muncă, în valoare de 10 lei, respectiv de 70 lei, pentru secția Neurologie, se va achita în contul unității sanitare: RO23TREZ59121F330800XXXX.

Documentele medicale pentru încadrarea în grad de handicap se vor elibera doar în baza biletului de trimitere, eliberat de medicul de familie, a copiei CI/BI,  solicitarea urmând a se face exclusiv la adresa de e-mail secretariat@spjsv.ro.

În cazul în care documentele menționate nu vor fi comunicate, consultația va fi considerată drept consultație la cerere, urmând a se încasa de la pacient atât contravaloarea consultației, cât și a referatului, la tarifele aprobate de Consiliul Județean Suceava.

Formularele necesare eliberării documentelor medicale menționate se vor accesa de pe site-ul spitalului, respectiv: spitaluljudeteansuceava.ro/pacienti-2/formulare și vor fi trimise împreună cu dovada achitării contravalorii pe adresa: secretariat@spjsv.ro.

În cerere se va specifica scopul pentru care s-a solicitat referatul, respectiv comisia de handicap sau comisia de expertiză a capacității de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate solicitările pentru documente medicale de la Spitalul Suceava se transmit, de astăzi, doar online.
 Vizualizări articol: 2211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate solicitările pentru documente medicale de la Spitalul Suceava se transmit, de astăzi, doar online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei