Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2020 - Anul XXV, nr. 267 (7572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eugen Bejinariu: Guvernele de dreapta au adus românilor doar sărăcie și traume

Joi, 12 Noiembrie 2020 (12:30:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat că singura formațiune politică din România care a guvernat pentru binele românilor a fost PSD, în timp ce guvernările de dreapta au adus românilor doar sărăcie și traume. Eugen Bejinariu a spus că în momentul de față PNL sabotează cea mai de preț trăsătură a ideologiei sale, și anume „piața liberă”, închizând la propriu piețele și condamnând producătorii locali la dispariție. „Cum se face că guvernarea de dreapta produce sărăcie și datorii pentru zeci de ani de acum înainte? Cum se face că Guvernul n-a ajutat cu nimic antreprenorii și companiile care aduc mai mult de 60% din taxele colectate de stat? Și cum se face că un partid liberal, care prin tradiție ar trebui să încurajeze fiscalitatea suplă, se pregătește să impună romanilor, la anul, taxe mărite si impozite noi? Există o singură explicație pentru dramele României guvernate de PNL: amatorismul”, a spus deputatul social-democrat. Eugen Bejinariu a subliniat faptul că dreapta a guvernat România timp de 16 ani și a adus doar sărăcie și traume, prin tăierea salariilor și a pensiilor, prin majorarea taxelor, prin contractarea de împrumuturi sau prin măsuri care au dus la creșterea numărului de șomeri. „Vor face același lucru dacă vor câștiga aceste alegeri. Noi, PSD, știm să guvernăm bine. Am demonstrat-o și o vom face oricând ne oferă românii încrederea lor”, a arătat Eugen Bejinariu.

 El a declarat că Programul de guvernare al PSD pentru viitorii patru ani reduce impozitul pe muncă, pune în centrul preocupărilor obligația creării de locuri de muncă, acordă sprijin antreprenorilor și încurajează investițiile și va aduce bani la buget prin creștere economică. „Programul nostru de guvernare salvează domenii strategice, încurajează agricultura, se preocupă de mediu, de salvarea pădurilor, de educație, de sănătate, de alinierea la politici menite să prevină efecte ale schimbării climei. Noi am produs mereu bunăstare, atât pentru oameni cât si pentru companii. Doar noi! Oamenii știu că doar noi știm să guvernăm bine! Pentru binele lor!”, a încheiat Eugen Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Bejinariu: Guvernele de dreapta au adus românilor doar sărăcie și traume.
 Vizualizări articol: 983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Eugen Bejinariu: Guvernele de dreapta au adus românilor doar sărăcie și traume1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei