Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2020 - Anul XXV, nr. 267 (7572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

33 de utilaje și aproape 1500 de tone de antiderapant, pregătite pentru intervențiile de iarnă pe străzile Sucevei

Joi, 12 Noiembrie 2020 (12:22:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu răcirea vremii, municipalitatea suceveană se pregătește și pentru intervențiile de deszăpezire sau de combatere a poleiului de pe străzi și trotuare.

În cursul zilei de joi, primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi și inspectorii de specialitate din primărie au verificat în teren stocurile de materiale antiderapante și necesarul de utilaje pe care le are firma Diasil, care asigură intervențiile de iarnă pe străzile municipiului reședință de județ.

“Am venit din nou în inspecție la Diasil, să trecem în revistă utilajele pregătite pentru intervențiile la deszăpezire și îngheț. Și în acest an au pregătite 33 de utilaje de intervenție pe străzi, inclusiv utilaje mici, pentru străzile înguste, precum și utilaje speciale pentru trotuare. Sunt convins că din acest punct de vedere nu vor fi probleme nici în acest an, cum nu au fost nici anii anteriori. La fel de important, au pregătit un stoc de sare de 1200 de tone și 250 de tone de nisip, cantitate suficientă pentru trei luni de zile”, a declarat primarul Ion Lungu, după ce a făcut un tur și a discutat cu reprezentanții firmei.

 

Dispecerat de iarnă și permanență, la Primăria Suceava și la Diasil

 

Din data de 15 noiembrie, la Primărie va fi activat serviciul de permanență – dispeceratul de iarnă, problemele din trafic cauzate de ninsori, polei sau îngheţ putând fi transmise responsabililor din cadrul Primăriei Suceava la numărul de telefon 0230-212696 int. 154 și 254 sau pe email, la salubrizare@primariasv.ro.
“Vreau să le mulțumesc celor de la Diasil pentru eforturile depuse, seriozitatea de care dau dovadă, este o perioadă grea, am făcut și noi un efort și le-am dat 1,2 milioane de lei, tocmai în ideea de a-și face stocurile necesare de sare, nisip și tot ce mai trebuie pentru buna funcționare a acestui serviciu.

Este o perioadă delicată nu doar pentru economie, ci și pentru Primăria Suceava, mai sunt plăți restante, asta e realitatea, dar facem eforturi, astfel încât să nu apară sincope în asigurarea serviciilor de deszăpezire”, a adăugat edilul sucevean.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a evidențiat faptul că pentru o bună funcționare a acestui serviciu, este necesar și ca sucevenii să aibă pregătite mijloacele de transport pentru iarnă, altfel existând riscul producerii de accidente și blocaje în trafic:

“Primăria Suceava este pregătită pentru iarnă, dar foarte important este ca și sucevenii să fie pregătiți, să aibă mașinile echipate corespunzător, iar atunci când ninge abundent să știe că întâi intervenim pe bulevardele principale, pe străzile care adună flux de trafic și ulterior pe străduțe. Vom vedea cum va fi iarna, deocamdată se anunță un decembrie cu temperaturi pozitive ziua și negative noaptea, ceea ce înseamnă că va fi polei, noi suntem la permanență până pe 15 martie, dar cu o bună colaborare și cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece și peste această iarnă fără probleme”.

Nu în ultimul rând, reprezentantul firmei Diasil, Andrei Asandei, manager de transport, a precizat că sunt pregătiți să intervină oricând cu “ 22 de camioane mari, 11 utilaje pentru străzile înguste și trotuare și antiderapant suficient pentru trei luni de iarnă”.

Și la sediul Diasil pot fi semnalate eventuale intervenții necesare, sau reclamații, la numărul de telefon 0731/996856.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 33 de utilaje și aproape 1500 de tone de antiderapant, pregătite pentru intervențiile de iarnă pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
33 de utilaje și aproape 1500 de tone de antiderapant, pregătite pentru intervențiile de iarnă pe străzile Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei