Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2020 - Anul XXV, nr. 265 (7570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: PSD va corecta prin lege decizia eronată a Guvernului Orban de a închide piețele

Marţi, 10 Noiembrie 2020 (14:53:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că în urma deciziei total eronate a guvernului Orban de a închide piețele „cu scopul evident de a distruge producătorii autohtoni”, PSD a depus un amendament la Ordonanţa 78/2019 prin care nu va permite acest lucru. Ioan Stan a declarat că proiectul de act normativ realizat de PSD va fi votat în comisii şi apoi va ajunge în plenul Parlamentului. Stan a spus că acest act normativ completează ordonanța de urgență prin care guvernanții liberali au vrut să închidă piețele, prin următorul aliniat: „pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, aşa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. 1 din Hotărârea Guvernului 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”.

„Prin această completare asigurăm mai departe activitatea piețelor și încurajăm producătorii români să comercializeze produse autohtone”, a precizat președintele PSD Suceava. Ioan Stan a subliniat faptul că PSD nu poate tolera această măsură lipsită de scrupule luată de guvernul liberal împotriva românilor care îşi câştigă cinstit pâinea din munca pământului. Stan a adăugat că românii au dreptul să pună pe masă produse româneşti și să se bucure de munca semenilor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PSD va corecta prin lege decizia eronată a Guvernului Orban de a închide piețele.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: PSD va corecta prin lege decizia eronată a Guvernului Orban de a închide piețele1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei