Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2020 - Anul XXV, nr. 258 (7563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu o alcoolemie uriașă, un șofer a fugit cu poliția pe urme mai bine de doi kilometri

Luni, 2 Noiembrie 2020 (13:09:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care s-a urcat băut la volan a creat panică în comuna Brodina duminică în jurul prânzului. Aflată în misiune la Brodina, o patrulă a Poliției orașului Vicovu de Sus a observat un autoturism marca Audi care circula haotic. Oamenii legii au încercat să oprească mașina, numai că șoferul a ignorat semnalele și a călcat mai tare pedala de accelerație. Somat de mai multe ori să tragă pe dreapta, bărbatul de la volan a continuat cursa, fiind blocat după mai bine de doi kilometri.

”Având în vedere starea de pericol creată în trafic, prin circularea haotică, cu viteză sporită, pe contrasens, neoprirea la semnalele autospecialei de poliție și intenția de a se sustrage controlului, conducătorul auto a fost încătușat pe loc”, se menționează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava.

Când l-au legitimat pe șoferul fugar, polițiștii au aflat că este vorba de Petru Tcaci, de 24 de ani, din Ulma. Cum acesta mirosea și a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Tânărul este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și nu ar fi exclus ca după sosirea rezultatelor probelor de sânge să fie și reținut de polițiști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu o alcoolemie uriașă, un șofer a fugit cu poliția pe urme mai bine de doi kilometri.
 Vizualizări articol: 1451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu o alcoolemie uriașă, un șofer a fugit cu poliția pe urme mai bine de doi kilometri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei