Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2020 - Anul XXV, nr. 256 (7561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dumitru Gulei, noul primar din Ipotești, a depus jurământul

Vineri, 30 Octombrie 2020 (16:20:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dumitru Gulei a preluat oficial mandatul de primar al comunei Ipotești. Ceremonia de învestire și de depunere a jurământului a avut loc vineri în prezența deputatului PNL de Suceava Ioan Balan și a subprefectului Daniel Prorociuc. Ales pe listele PNL, Dumitru Gulei este la primul mandat de primar. În cuvântul rostit după ce a devenit în mod oficial primar în Ipotești, Dumitru Gulei a mulțumit tuturor celor care i-au acordat votul de încredere și a spus că va continua munca depusă de echipa liberală de aici. ”Sunt convins că împreună vom face o treabă bună și sunt convins că vom avea sprijin din partea autorităților județene, dar și din partea domnului deputat Ioan Balan. Vreau să-i asigur pe oameni că voi fi un primar al tuturor și mai vreau să cred că toți consilierii locali vor lupta pentru dezvoltarea comunei”, a spus Dumitru Gulei.

Deputatul Ioan Balan a transmis că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, va avea mereu ușa deschisă, mai ales când vine vorba de proiecte de dezvoltare. ”În ciuda pandemiei este o perioadă favorabilă, și mă refer aici la faptul că avem o conducere liberală la Consiliul Județean Suceava, dar și un Guvern liberal. Uniunea Europeană ne-a dat 80 de miliarde de euro, dar pentru a lua acești bani este nevoie de proiecte pe care aveți misiunea să le realizați”, a arătat Ioan Balan.

Și subprefectul Daniel Prorociuc a dat asigurări că instituția pe care o reprezintă va face totul pentru a asigura legalitatea și i-a invitat pe noul primar și pe consilierii din viitorul mandat să fie un exemplu în ceea ce privește respectarea măsurilor sanitare de protecție impuse de pandemia de coronavirus. La final au vorbit și reprezentanții celorlalte trei partide în afară de PNL care vor fi în componența noului Consiliu Local Ipotești. Consilierii PSD, PMP și Pro România au dat asigurări că vor vota toate proiectele care țin de dezvoltarea comunei și că lupta politică s-a încheiat odată cu finalul alegerilor din 27 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Gulei, noul primar din Ipotești, a depus jurământul.
 Vizualizări articol: 1861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Gulei, noul primar din Ipotești, a depus jurământul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei