Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2020 - Anul XXV, nr. 243 (7548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

96 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție în context Covid

Joi, 15 Octombrie 2020 (14:34:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiunile de control ale Poliției în context Covid-19 au vizat, în data de 14 octombrie a.c., 468 de persoane și 143 de societăți comerciale, a informat, joi, Prefectura Suceava. Polițiștii au aplicat 96 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și neluarea  măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor conform Legii nr. 55/2020.

Prefectura a mai comunicat că, în ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și reprezentanții DSP Suceava au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru „descurajarea faptelor de natură contravențională”. „Toate structurile MAI şi autorităţile publice cu atribuții sunt mobilizate în acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus la nivelul județului Suceava”, anunță Prefectura.

Astfel, la nivelul județului Suceava este organizată, sub autoritatea prefectului, o grupă de coordonare operativă, „pentru evaluarea situației specifice, în vederea intensificării activităților de verificare și depistare a celor care nu respectă regulile de protecție sanitară, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus”.

Activitatea este concentrată pe zonele aglomerate, din localități și zone de interes turistic, cu risc de răspândire a coronavirusului. Sunt vizate centrele comerciale, piețele, târgurile, terasele și cluburile în aer liber.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a subliniat că purtarea măștii de protecție este obligatorie în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiționale, expoziții, bâlciuri etc. de pe teritoriul județului Suceava.

De asemenea, el amintește că medicii recomandă purtarea măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane, pe raza județului, desfășurate atât în interior, cât și în exterior, precum și în alte zone aglomerate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 96 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție în context Covid.
 Vizualizări articol: 2169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
96 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție în context Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei