Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2020 - Anul XXV, nr. 241 (7546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cursuri de limbă franceză în cadrul Biroului Francez și Centrului de Reușită Universitară din USV

Marţi, 13 Octombrie 2020 (16:13:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Francezși Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava reîncep în această săptămână cursurile de limbă franceză „Français au collège”, cu program miercuri, orele 16:30-18:00, „Le français, c’est facile!”, cu program vineri, orele 16:30-18:00, „Français général/DALF”, miercuri, orele 19:00-20:40, și pregătire DELF, după programul luni, orele 17:00-19:00, toate la sediul Biroului Francez.

Înscrierile pentru completarea grupelor se fac până pe data de 17 octombrie, relații suplimentare fiind obținute la tel. 0723 678 083, între orele 16:00-18:00. Echipa pedagogică care va asigura pregătirea de specialitate este formată din lector univ. dr. Mariana Șovea, de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, lector univ. dr. Daniela Vereș, prof. dr. Alexandra Sîrghi și prof. dr. Briana Belciug. Măsurile și regulile crizei sanitare se vor respecta întocmai, iar dacă va fi cazul orele se vor ține și online.

Activitățile tematice planificate în fiecare miercuri se vor desfășura online și vor putea fi urmărite pe adresa de Facebook a BF: facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei-1705411698690534, pe site-ul CJ: cjsuceava.ro/index.php/biroul-francez sau pe site-ul Asociației Alianța Franceză din Suceava: http://brand.usv.ro/temp/alianta-franceza/actualitati .

Activitatea de miercuri, 14 octombrie, cu genericul „Les poètes francophones réinventés”, reunește un grup de elevi de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni și de la Liceul Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu” Liteni, care și-au propus să reinterpreteze poezii semnate de autori francofoni și să le aducă mai aproape de universul tinerilor de astăzi. Poeziile lui Jacques Prévert, Matei Vișniec, Guillaume Apollinaire și Gherasim Luca se vor regăsi printre alegerile elevilor, fiind realizate în același timp prezentări de autori, desene inspirate din poeziile alese, recital de poezie și traduceri. Elevii vor fi coordonați de prof. Alexandra Sîrghi, prof. Alina Manolache și prof. Briana Belciug.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de limbă franceză în cadrul Biroului Francez și Centrului de Reușită Universitară din USV.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri de limbă franceză în cadrul Biroului Francez și Centrului de Reușită Universitară din USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei