Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2020 - Anul XXV, nr. 238 (7543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Clasa din curtea școlii”, proiect educațional la Școala Gimnazială Bucșoaia

Vineri, 9 Octombrie 2020 (09:57:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Bucșoaia și-a reamenajat spațiul din curtea școlii.  „Clasa din curtea școlii” este un proiect care, după cum a spus prof. Simona Covrig, directoarea Școlii Gimnaziale Bucșoaia, a adus împreună organizații nonguvernamentale, cadre didactice, voluntari profesioniști, autorități locale, părinți, elevi, personal didactic auxiliar și nedidactic. „Este un început timid pentru ceea ce cred că ar trebui să fie școala: un loc al efortului comun, un loc în care visele devin realitate”, a completat directoarea Simona Covrig.

Ea a explicat și pe platforma educatiafnonf.wordpress.com că proiectul „Școala Veselă”, derulat anul trecut în parteneriat cu asociația De-a Arhitectura, „a deschis o altă perspectivă asupra a ceea ce putem face împreună. Astfel a luat ființă ideea unui alt proiect care își dorește să sublinieze importanța colaborării între toți factorii importanți din educație și pe care noi l-am numit - Împreună facem o școală mai bună -. Așa a apărut un nou vis: amenajarea spațiului din curtea școlii”.

Conducerea Școlii Gimnaziale Bucșoaia a aflat de proiectul „Clasa din curtea școlii”, derulat de asociația Life Education for All, în parteneriat cu asociația „Zi de Bine”. Arhitectul voluntar Iulia Cosovanu a dat câteva sugestii cu privire la modul în care se poate amenaja acest spațiu. „Autoritățile locale, prin implicarea personală a domnul primar Marinel Balan, au amenajat platforma necesară pentru amplasarea foișorului și au contribuit punând la dispoziție utilajele necesare atunci când a fost cazul. Cele două asociații au achiziționat foișorul și materialele necesare amenajării celor două - clase din curtea școlii -. Miruna Flocea, elevă a școlii noastre, și-a donat ziua de naștere pentru acest proiect”, a mai spus Simona Covrig. Reprezentanți ai părinților, cadrelor didactice, personal didactic auxiliar precum și personalul nedidactic al școlii au muncit împreună pentru realizarea efectivă a proiectului. Acum există la Școala Gimnazială Bucșoaia două clase în curtea școlii unde, dacă toamna va fi blândă, vor putea fi realizate cursuri în aer liber.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Clasa din curtea școlii”, proiect educațional la Școala Gimnazială Bucșoaia.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Clasa din curtea școlii”, proiect educațional la Școala Gimnazială Bucșoaia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei