Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2020 - Anul XXV, nr. 221 (7526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fădor: Oamenii de afaceri pot accesa fonduri nerambursabile printr-un program de sprijin pentru IMM-uri în valoare de un miliard de euro

Duminică, 20 Septembrie 2020 (13:48:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a anunțat că oamenii de afaceri își pot înscrie deja firmele în programul de sprijin pentru IMM-uri în valoare de un miliard de euro, prin care pot accesa fonduri nerambursabile. Angelica Fădor a spus că actualul Guvernul PNL merge mai departe cu aplicarea măsurilor de relansare economică în contextul epidemiei de coronavirus, iar unul dintre programele cele mai importante care vizează capitalizarea mediului economic este deja funcțional. „Oamenii de afaceri își pot înscrie firmele în programul de sprijin pentru IMM-uri în valoare de 1 miliard de euro, fonduri europene pe care întreprinzătorii nu vor fi nevoiți să le returneze. Procedeul de accesare a banilor a fost mult simplificat, acum aceste fonduri putând fi obținute online”, a explicat Angelica Fădor. Ea a precizat că în momentul de față cei care vor să beneficieze de cele trei scheme de finanțare își pot înregistra firmele în aplicație, urmând ca, în următoarele zile, să-și poată încărca documentele pentru a aplica efectiv pentru obținerea granturilor. Platforma unde firmele pot aplica este http://granturi.imm.gov.ro.

Deputatul PNL de Suceava a adăugat că cele trei scheme de sprijin din fonduri externe nerambursabile reprezintă microgranturi de 2.000 de euro pentru microîntreprinderi sub formă de sumă forfetară; granturi pentru capital de lucru, de până la 150.000 de euro, acordate beneficiarilor sub formă de sumă forfetară și în procent din cifra de afaceri și granturi pentru investiții, de până la 200.000 de euro, acordate în baza evaluării proiectului de investiții depus.

Cei care vor să-și finanțeze afacerile cu aceste fonduri au la dispoziție pe site-ul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și pașii pe care trebuie să-i facă, respectiv ghidurile de preînregistrare, care pot fi accesate la adresele https://rb.gy/0mqljp, respectiv implementare măsura 1 - https://rb.gy/wakwdx, implementare măsura 2 - https://rb.gy/k9ygzb și implementare măsura 3 - https://rb.gy/cqq3gb.

„Guvernul este decis ca în perioada următoare să sprijine concret nu numai mediul economic, ci și toate proiectele de dezvoltare de la nivel local și național”, a spus Angelica Fădor, președinte al comisiei pentru administrație din Camera Deputaților. Deputatul liberal sucevean a evidențiat că România are la dispoziție pentru următorii ani 80 de miliarde de euro, alocați de Uniunea Europeană, iar acești bani trebuie folosiți pentru a investi în dezvoltarea țării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fădor: Oamenii de afaceri pot accesa fonduri nerambursabile printr-un program de sprijin pentru IMM-uri în valoare de un miliard de euro.
 Vizualizări articol: 1013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Fădor: Oamenii de afaceri pot accesa fonduri nerambursabile printr-un program de sprijin pentru IMM-uri în valoare de un miliard de euro3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei