Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2020 - Anul XXV, nr. 211 (7516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angelica Fădor: ”Cei care au blocat mai mulți ani modernizarea DN 18 trebuie căutați în zona guvernelor PSD”

Marţi, 8 Septembrie 2020 (15:48:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat că lucrările de modernizare a DN 18, de la Iacobeni până la limita cu județul Maramureș, a fost blocat timp de mai mulți ani de guvernele PSD. Angelica Fădor a salutat finalizarea modernizării DN 18, ea precizând că în cursul zilei de luni a avut loc recepția finală pentru acest drum, „chiar dacă unii vorbesc că e finalizat de un an”. Fădor a declarat că pentru corecta informare a opiniei publice, vrea să amintească faptul că acest drum a fost licitat și adjudecat în anul 2012 în timpul Guvernului Emil Boc.

„Timp de șapte ani nu s-a făcut mai nimic pe acest drum, iar cei care au fost nevoiți să circule pe acolo încă își aduc aminte cum își stricau mașinile prin gropi. Ulterior s-au reluat lucrările pe întregul drum, dar în zona administrată de județul Maramureș tronsoanele au fost recepționate anterior celor de pe raza județului Suceava, unde lucrările au mers destul de greu”, a spus Fădor. Deputatul PNL de Suceava a adăugat că nu poate să nu amintească și de faptul că fostul premier PSD Viorica Dăncilă a lăsat fără finanțare lucrările de modernizare la acest drum, care trebuiau să fie finalizate încă din anul 2018, motiv  pentru care abia acum s-a realizat recepția finală. „Numai în luna decembrie a anului trecut Guvernul Ludovic Orban a plătit aproape un milion de euro restant constructorului și a cerut finalizarea lucrărilor. Iar la recepția finală, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a atras atenția că e nevoie de realizarea de trotuare aferente acestui drum pe raza comunei Ciocănești, subliniind că acestea sunt necesare pentru creșterea siguranței circulației în zonă”, a declarat Angelica Fădor. Ea a mai precizat că din punctul său de vedere, nu crede că există cineva în măsură „să ne spună la ce recepție de lucrări să participăm sau nu, cu atât mai mult cu cât inițiativa modernizării acestui drum, proiectarea și finalizarea lucrărilor aparțin guvernărilor liberale”. Deputatul PNL a spus că important este ca sucevenii să știe cine sunt cei care au blocat acest proiect, iar aceștia trebuie căutați în zona guvernelor PSD.

Deputatul PNL de Suceava consideră că pentru zona Dornelor și pentru județul Suceava acest drum este un mare câștig, chiar dacă a fost finalizat cu șapte ani mai târziu decât fusese stabilit inițial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: ”Cei care au blocat mai mulți ani modernizarea DN 18 trebuie căutați în zona guvernelor PSD”.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Angelica Fădor: ”Cei care au blocat mai mulți ani modernizarea DN 18 trebuie căutați în zona guvernelor PSD”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei