Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2020 - Anul XXV, nr. 197 (7502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-au folosit de numele soției preotului pentru a înșela o femeie

Duminică, 23 August 2020 (15:01:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Escrocii dau dovadă de multă inventivitate, tupeu, dar și de minciuni pentru a-și atinge scopul. S-a lămurit pe propria piele o femeie de 65 de ani din Frătăuții Vechi. Sâmbătă dimineață, aceasta s-a trezit la poartă cu două persoane care au pretins că ar fi fost trimise de soția preotului din sat pentru a-i vinde o serie de produse la prețuri foarte mici. Mai exact, femeia a fost convinsă să cumpere 4 plapume și 4 perne cu suma totală de 1.200 de lei, deși bunurile nu valorau mai mult de 500 de lei. După ce tranzacția s-a finalizat, femeia a sunat-o pe soția preotului care i-a precizat că nu a trimis nici un comerciant. Imediat, localnica din Frătăuții Vechi și-a dat seama că a fost înșelată și a sunat la Secția 4 Poliție Rurală Gălănești. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, prilej cu care au aflat că femeia a împrumutat 1.000 de lei pentru a plăti marfa. Tot cu acest prilej, păgubita a dat informații despre cum arătau bărbatul și femeia care au înșelat-o, dar și despre mașina cu care cei doi circulau, respectiv un VW Transporter de culoare albastră. O oră mai târziu, pe raza comunei învecinate, Frătăuții Noi, a fost depistată mașina suspectă. În interior se aflau Cătălin Avasilichioaie, de 48 ani, din Dorohoi, și Ileana Balan, de 33 ani, din Suceava. La percheziția corporală, polițiștii au găsit asupra femeii suma de 1.200 de lei, iar în mașină se mai aflau 9 plapume ambalate în folie de plastic fiind rulate rotund, de diferite culori și motive florale, plapume ce erau asemănătoare cu cele vândute victimei.

Autoturismul marca Volkswagen Transporter a fost indisponibilizat, iar telefoanele suspecților au fost ridicate ca mijloc de probă. Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,înșelăciune”. În plus, polițiștii au date din care rezultă că suspecții au comis o altă faptă similară, la Voitinel, în luna iulie 2020, însă plângerea a fost depusă tardiv.

După isprava de sâmbătă, bărbatul a primit suplimentar și o amendă de 1.160 de lei pentru activități de transport ilegal de mărfuri, dar și una de 10.000 de lei pentru comerț ambulant fără autorizație, o sancțiune similară fiind dată și sucevencei care îl însoțea.

Pe lângă mașina care le-a fost indisponibilizată, comercianților de ocazie le-au fost confiscate și cele 9 plapume pe care le transportau cu mașina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au folosit de numele soției preotului pentru a înșela o femeie.
 Vizualizări articol: 3301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-au folosit de numele soției preotului pentru a înșela o femeie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei