Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2020 - Anul XXV, nr. 189 (7494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un hoț care a sunat la 112 și a cerut ajutor în timpul unei spargeri a ajuns în penitenciar

Joi, 13 August 2020 (14:29:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost ridicat de polițiști, miercuri după-amiază, și dus sub escortă la Penitenciarul Botoșani, unde are de ispășit o pedeapsă de 16 luni de închisoare pentru furt calificat în formă continuată, cinci fapte.

În cazul unui furt comis în municipiul Suceava, Ștefan Valentin Petre a fost protagonistul unui episod care a stârnit zâmbete la vremea respectivă. 

Anul trecut, în noaptea de 14 spre 15 aprilie, în jurul orei 1.00, Valentin Petre, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat comiterea unei spargeri la un bar de pe Aleea Venus din Suceava, în cartierul George Enescu. El a fost preluat de o ambulanţă pentru că avea o tăietură la un picior.
Valentin Petre a declarat că a venit de la Câmpulung Moldovenesc spre Suceava pentru a retrage bani de la un bancomat şi că a fost agresat de un necunoscut, spărgătorul barului. Din interiorul barului spart s-a reclamat sustragerea a 24 de pachete de ţigări, precum şi a sumei de 23 de lei.

Poliţiştii au început să aibă suspiciuni, printre altele găsind asupra tânărului mai multe pachete de ţigări din mărcile sustrase din bar.

Pe parcursul cercetărilor a rezultat că spărgătorul este chiar tânărul care a sunat la 112. Tânărul era deja recidivist recunoscut la acea vreme de polițiștii judiciariști de la Câmpulung Moldovenesc și de la Suceava.

Din cercetările poliţiştilor suceveni a rezultat că tânărul din Câmpulung Moldovenesc a venit la Suceava împreună cu un complice, cu maşina. Acesta a pus ochii pe magazinul-bar de pe Aleea Venus, aflat lângă stația de autobuz Confecția, de pe strada Universității. Aici, a rezultat din cercetări, a coborât din maşină şi a spart cu o cheie franceză geamul din partea stângă a barului şi a pătruns în interior. După ce a luat din magazin mai multe pachete de ţigări şi mărunta sumă de bani, în magazin s-a declanşat alarma, iar acesta s-a speriat. În momentul în care a ieşit din magazin, pe geamul pe care intrase, bărbatul s-a tăiat la piciorul drept într-un ciob de sticlă.

Pentru că cel care îi era complice fugise, tânărul care sângera puternic a sunat la 112 şi a inventat povestea spusă iniţial. Tânărul a fost dus de polițiști la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea. La scurt timp a ajuns în arest preventiv, mai ales că figura deja ca pus sub acuzare pentru alte furturi.

Printre faptele comise de condamnat se mai numără spargerea unei frizerii din Câmpulung Moldovenesc, din care autorul a plecat cu două aparate de tuns și 185 de lei, prejudiciu recuperat ulterior. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un hoț care a sunat la 112 și a cerut ajutor în timpul unei spargeri a ajuns în penitenciar.
 Vizualizări articol: 3308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un hoț care a sunat la 112 și a cerut ajutor în timpul unei spargeri a ajuns în penitenciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei