Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2020 - Anul XXV, nr. 178 (7483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

141 de suceveni confirmați cu noul coronavirus sau cu simptome sugestive de Covid au refuzat internarea

Vineri, 31 Iulie 2020 (16:19:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de 26 persoane diagnosticate cu Covid – 19 au fost internate în spital, în ultimele 24 de ore, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate, la nivelul județului Suceava, conform informării zilnice transmise de Prefectură.

Din totalul celor 495 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 113 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 99 pacienți sunt în zona tampon și 283 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 113 pacienți diagnosticați Covid- 19, 90 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 17 forme ușoare, iar 6 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care doi sunt ventilați mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 72 de pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 33.003 persoane. În ultimele 24 de ore au fost testate 268 de persoane, dintre care 13 au fost confirmate pozitiv Covid 19. Printre cele 13 persoane confirmate pozitiv, una este asistent medical.

Vineri, 31 iulie, în județul Suceava erau în carantină instituționalizată 3 persoane, iar în carantină la domiciliu 381 de persoane. Carantina persoanelor se impune, în condiţiile pandemiei de Covid- 19, pentru persoanele care au intrat în contact direct cu persoane sau cel puţin cu o persoană confirmată cu SARS-CoV-2, prin testare cu metoda RT-PCR, precum și pentru persoanele care sosesc din ţări şi/sau zone cu risc epidemiologic ridicat, ţări şi/sau zone stabilite de către INSP, în condiţiile legii.

De asemenea, în izolare la domiciliu se află 141 de persoane. Izolarea se dispune în cazul persoanelor diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 prin testare cu metoda RT-PCR sau cu semne şi simptome sugestive infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 41 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 29 au câte un caz în evoluție, 31 au sub cinci cazuri în evoluție, 8 au sub zece cazuri în evoluție, iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.816 de persoane declarate vindecate.

Precizăm că datele sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 141 de suceveni confirmați cu noul coronavirus sau cu simptome sugestive de Covid au refuzat internarea.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
141 de suceveni confirmați cu noul coronavirus sau cu simptome sugestive de Covid au refuzat internarea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei