Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2020 - Anul XXV, nr. 173 (7478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: De patru ani nu se vede nimic în urma lui Gheorghe Flutur

Duminică, 26 Iulie 2020 (10:23:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, nu se poate lăuda cu realizări notabile în cei patru ani din actualul mandat, iar ultimele proiecte anunțate sunt doar pe hârtie. Astfel, Ioan Stan a spus că lui Gheorghe Flutur nu-i ajunge „statutul de doctor obținut peste noapte”, iar mai nou se vrea și mecanic șef de locomotivă anunțând cu ce viteză vor circula trenurile pe ruta Pașcani-Suceava după ce calea ferată va fi, „chipurile”, reabilitată pe acest tronson. Stan a spus că pentru proiectul modernizării acestei linii de cale ferată, președintele Consiliului Județean Suceava nu a contribuit cu nimic, acesta fiind elaborat integral de Compania Naţională de Căi Ferate CFR – SA. „Singurul efort depus de Gheorghe Flutur în această conjunctură fiind semnătura pusă pe avizul cerut de compania menționată. Atât! În rest nu are niciun merit, dar cu toate acestea a preferat să folosească această inițiativă a CFR în scop electoral, prezentând-o ca pe o realizare personală. Ori asta nu e nimic altceva decât o nouă încercare ieftină de manipulare, de care sucevenii în mod clar s-au săturat”, a declarat liderul PSD Suceava. El a adăugat că un alt proiect aflat pe hârtie, cu care Gheorghe Flutur încearcă să manipuleze electoratul este cel referitor la construirea a două spitale, unul de copii și unul de boli infecțioase. „Poate domnia sa a uitat, dar tema spitalului de copii a folosit-o și în campania electorală din 2016. Unde este acesta? A rămas pe hârtie, după cum tot pe hârtie vor rămâne toate promisiunile electorale pe care le aruncă în spațiul public. Așteptăm cu interes momentul când va arăta ce a făcut pentru suceveni, nu ce va face. Pentru că tot <face> de patru ani și nu se vede nimic în urma sa”, a mai precizat Stan.

Stan: Ne putem aștepta ca Gheorghe Flutur să afirme că cele 80 de miliarde de Euro obținute de la Uniunea Europeană sunt pentru Suceava

 

Liderul PSD a spus că în loc să braveze cu investiții iluzorii în spitale inexistente, Gheorghe Flutur ar trebui să le explice sucevenilor „cum a pus pe butuci Spitalul Județean Suceava în plină pandemie”, când sucevenii aveau mai mare nevoie de această unitate spitalicească.

„Ne este clar că la felul în care înțelege domnul Flutur să facă politică, ne putem aștepta ca zilele următoare să afirme că cele 80 de miliarde de Euro obținute de la Uniunea Europeană, deocamdată doar pe hârtie, sunt numai pentru județul Suceava. Și ca să fim drepți, trebuie să recunoaștem că România a fost cea mai nedreptățită țară în privința alocării acestor forme de sprijin financiar, fiind singura din UE care a obținut mai puțini bani decât și-a propus, restul țărilor obținând bani și beneficii suplimentare în urma negocierilor”, a precizat Ioan Stan. Liderul PSD consideră că acest lucru s-a datorat prestației lamentabile a președintelui Klaus Iohannis. ”Acesta efectiv nu a fost în stare și nici nu credem că și-a dorit să facă mai mult pentru țară, după cum nici Gheorghe Flutur nu poate face mai mult pentru județ”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: De patru ani nu se vede nimic în urma lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 1458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Ioan Stan: De patru ani nu se vede nimic în urma lui Gheorghe Flutur2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei