Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2020 - Anul XXV, nr. 169 (7474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru romi din Mironu, trimiși în judecată după o bătaie cu topoare și cu coasa

Marţi, 21 Iulie 2020 (13:44:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au finalizat zilele trecute ancheta în cazul unei răfuieli cât se poate de serioase petrecută luna trecută în comunitatea de romi de la Mironu, comuna Valea Moldovei. Patru indivizi au fost trimiși în judecată, pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.  Victimele au fost lovite cu topoare, cu o sapă și cu coasa, suferind leziuni serioase.  Răfuiala a avut loc pe fondul întoarcerii acasă, din străinătate, a unor localnici și a reactivării unor vechi conflicte.

Pe 10 iunie, în jurul orei 18.00, doi localnici, frați, care se întorceau de la un magazin și mergeau spre case au fost atacați de doi vecini, Roman Ilie Țucă și Iulian Vandam Țucă. Unul era înarmat cu o săpăligă și unul cu un topor, iar cei doi frați luați prin surprindere au fost loviți. Unul dintre ei a suferit leziuni grave în zona capului, a mâinilor și picioarelor, care necesită 55-60 de zile de îngrijiri medicale.

În bătaie a intervenit și o femeie, mama unuia din cei bătuți, care a încasat și ea lovituri cu parul, suferind leziuni care necesită 6-8 zile de spitalizare.

Războiul a mai avut un episod, jumătate de oră mai târziu. Un localnic prins și el în încăierare a fost tăiat cu o coasă la braț, suferind leziuni care au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale, agresor fiind Samuel Plaiu. Un al patrulea inculpat trimis în judecată este Mihai Moldovan.

Interesant este și că toți cei patru inculpați sunt acasă, fiind trimiși în judecată în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar.

Confruntările de acest gen sunt dese la Mironu, polițiștii fiind nevoiți să ceară adesea sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale, pentru liniștirea spiritelor.

Dosarul în care vor fi judecați cei patru a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru romi din Mironu, trimiși în judecată după o bătaie cu topoare și cu coasa.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru romi din Mironu, trimiși în judecată după o bătaie cu topoare și cu coasa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei