Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2020 - Anul XXV, nr. 157 (7462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doar două localități din județul Suceava au peste 10 cazuri de Covid-19 în evoluție

Marţi, 7 Iulie 2020 (13:27:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Distribuția cazurilor Covid -19 pe unități administrativ- teritoriale (UAT) din județul Suceava, transmisă marți de Prefectură, arată că, dintre cele 114 unități administrativ teritoriale, 56 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție. Alte 51 UAT au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție și doar două au peste 10 cazuri în evoluție.

Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 3.516 persoane declarate vindecate.

Potrivit informării trasmise de Prefectura Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava două persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 9 persoane.

În acest spital se află acum internați 460 de pacienți, dintre care 97 de pacienți cu Covid-19 și 363 de pacienți nonCovid, iar în secția de Terapie Intensivă sunt internați 9 pacienți, dintre care doi sunt intubați.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 53 de pacienți Covid- 19 și 10 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În cursul zilei de 6 iulie a.c., polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind instruite cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală 280 de persoane. De asemenea, au fost verificate 46 de societăți  comerciale. A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar două localități din județul Suceava au peste 10 cazuri de Covid-19 în evoluție.
 Vizualizări articol: 2711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar două localități din județul Suceava au peste 10 cazuri de Covid-19 în evoluție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei