Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2020 - Anul XXV, nr. 153 (7458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zece suceveni cu Covid sunt la Terapie Intensivă, dintre care doi ventilați mecanic

Joi, 2 Iulie 2020 (13:47:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Starea a doi dintre pacienții cu Covid -19 internați în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava s-a agravat în ultimele 24 de ore, reiese din informarea transmisă de Prefectura Suceava joi, 2 iulie.

Astfel, dacă în ziua precedentă erau 13 pacienți în secția de Terapie Intensivă, dar nici unul nu avea nevoie de ventilator pentru a respira, joi la ATI erau 10 pacienți internați, dar doi dintre aceștia erau ventilați mecanic.

Conform informării de la Prefectură, în ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 11 persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 19 de persoane.

În Spitalul de Urgență Suceava se aflau internați joi dimineață 440 pacienți, dintre care 115 pacienți Covid-19 și 325 pacienți nonCovid. La Spitalul Municipal Rădăuți erau internați 40 de pacienți Covid- 19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Joi dimineață, la nivel județean se aflau în autoizolare la domiciliu 3.136 de persoane și în carantină instituționalizată 8 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Din autoizolare au ieșit până acum30.117 de persoane și din carantină 3.111 de persoane.  Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.437 persoane declarate vindecate.

În cursul zilei de 1 iulie a.c., polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 2.362 de persoane și 21 de societăți  comerciale, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 13.000 lei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece suceveni cu Covid sunt la Terapie Intensivă, dintre care doi ventilați mecanic.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece suceveni cu Covid sunt la Terapie Intensivă, dintre care doi ventilați mecanic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei