Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2020 - Anul XXV, nr. 143 (7448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur i-a prezentat premierului Orban proiectele de dezvoltare de la aeroport

Sâmbătă, 20 Iunie 2020 (13:55:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a participat, sâmbătă, la prezentarea proiectelor de dezvoltare demarate de Consiliul Județean Suceava la Aeroportul ”Ștefan cel Mare”. Orban a fost însoțit în vizită de ministrul agriculturii, ministrul transporturilor și cel al culturii, și de parlamentarii PNL de Suceava Ioan Bălan, Angelica Fădor, Dumitru Mihalescul și Daniel Cadariu. La începutul vizitei Gheorghe Flutur i-a prezentat lui Orban proiectul terminalului II al aeroportului, o investiție de 16,2 milioane de lei, bani alocați în totalitate din fonduri ale administrației județene. Flutur a arătat că după finalizarea terminalului, se va dubla capacitatea de procesare a pasagerilor de pe aeroport. Șeful administrației județene i-a transmis premierului că în apropierea aeroportului va funcționa și un parc industrial în locația Centrului Economic Bucovina. De asemenea, el a amintit și că la Suceava a fost înființat un cluster regional inovativ de bioeconomie împreună cu județul Botoșani. Președintele CJ Suceava a declarat că la parcul industrial de lângă aeroport se dorește aducerea de investitori, el făcând referire în special la industria prelucrării cărnii. Gheorghe Flutur a subliniat că județul Suceava are un potențial ridicat pentru exportul de carne de oaie în țările arabe. Pentru aceasta el a spus că în apropierea aeroportului se are în vedere și construirea unui terminal pentru transport aerian de tip cargo. După prezentarea lui Flutur, premierul Orban a apreciat proiectele administrației județene pentru dezvoltarea aeroportului dar și a parcului industrial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur i-a prezentat premierului Orban proiectele de dezvoltare de la aeroport.
 Vizualizări articol: 1902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Flutur i-a prezentat premierului Orban proiectele de dezvoltare de la aeroport2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei