Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2020 - Anul XXV, nr. 142 (7447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băcăuanca intoxicată la Moldova Sulița s-a externat din Spitalul Suceava pe propria răspundere

Vineri, 19 Iunie 2020 (15:28:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Băcăuanca venită în vacanță la Moldova Sulița, care s-a intoxicat în circumstanțe încă necunoscute, a solicitat vineri să fie externată pe propria răspundere din Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Surse medicale au declarat că sub tratament starea femeii s-a ameliorat și ea a solicitat insistent externarea. Având în vedere că testul Covid efectuat la internare a fost negativ, pacienta a putut fi lăsată să plece la domiciliu, pe răspunderea ei.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, băcăuanca, în vârstă de 53 de ani, și soțul ei, în vârstă de 60 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, cu simptome severe de toxiinfecție. 

La scurt timp de la internare, bărbatul de 60 de ani a decedat. „La venire nimic nu anunța că starea pacientului se poate agrava, însă după o oră, el a făcut stop cardio-respirator. S-a făcut resuscitare 40 de minute, dar din păcate fără rezultat”, a spus managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, dr. Cosinschi.

Potrivit medicului, necropsia a arătat că bărbatul avea afecțiuni medicale mai vechi - hepatice, pulmonare și în antecedente un infarct sechelar. Fiecare în parte nu-i puteau produce moartea, dar coroborat cu tulburările metabolice accentuate, provocate de problemele digestive severe, pot apărea tulburări de ritm.

După moartea bărbatului, soția acestuia a fost transferată la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”.

Dr. Cosinschi a mai spus că celor doi turiști li s-au recoltat și probe toxicologice, iar rezultatul analizelor va arăta ce ar fi putut provoca problemele digestive severe.

Până la această oră, se știe că cei doi au dezinfectat cu mai multe substanțe casa în care au venit pentru vacanță, iar o eventuală legătură de cauzalitate este luată în calcul. Totuși sunt și alte ipoteze, legate de alimente sau apa consumată. Turiștii se pare că s-ar fi intoxicat în timp ce se aflau într-o casă din Moldova Sulița, unde s-au cazat ca turiști, chiar dacă locuința respectivă nu este înscrisă oficial în circuitul turistic.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băcăuanca intoxicată la Moldova Sulița s-a externat din Spitalul Suceava pe propria răspundere.
 Vizualizări articol: 1952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băcăuanca intoxicată la Moldova Sulița s-a externat din Spitalul Suceava pe propria răspundere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei