Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2020 - Anul XXV, nr. 135 (7440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur anunţă că la centrele sociale de la Sasca Mică şi Costâna s-a ridicat măsura carantinării

Joi, 11 Iunie 2020 (15:10:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că la centrele sociale de la Sasca Mica şi Costâna a fost aprobată propunerea de ridicare a măsurii de carantinare, după ce în aceste două locaţii nu mai este înregistrat nici un caz pozitiv de COVID-19.

Gheorghe Flutur a arătat că în toate centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava nu au mai fost înregistrate cazuri pozitive de coronavirus. Flutur a amintit că la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică au fost testați pozitiv 246 de beneficiari și 70 de angajați, iar la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna au fost infectaţi cu noul coronavirus 96 de beneficiari și 36 de salariați.

„Pentru asigurarea unei supravegheri permanente, în vederea reglementării fiecărei situații apărute, a fost numit câte un coordonator din rândul personalului cu funcții de conducere din aparatul propriu al DGASPC Suceava la fiecare din cele două centre. Măsurile stricte de igienă și protecție luate la nivelul centrelor rezidențiale, colaborarea cu instituțiile abilitate, DSP și Spitalul Județean Suceava, beneficiarii testați pozitiv primind serviciile medicale corespunzătoare chiar în cadrul centrelor, implicarea deosebită a personalului au făcut ca, la doar o lună și jumătate de la intrarea în carantină, să nu mai existe cazuri de beneficiari testați pozitiv”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

El a explicat că după ridicarea carantinei va continua să fie asigurată monitorizarea stării de sănătate a beneficiarilor și a personalului angajat din cadrul celor două centre, vor fi asigurate măsurile de igienă și protecție așa cum au fost aprobate prin planul de măsuri realizat pentru perioada stării de alertă, atât la nivelul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, cât și la nivelul centrelor rezidențiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă că la centrele sociale de la Sasca Mică şi Costâna s-a ridicat măsura carantinării.
 Vizualizări articol: 1153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur anunţă că la centrele sociale de la Sasca Mică şi Costâna s-a ridicat măsura carantinării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei