Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2020 - Anul XXV, nr. 135 (7440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei cinci inculpați care au fost reținuți pentru că ar fi obligat mai multe fete să se prostitueze au fost eliberați

Joi, 11 Iunie 2020 (15:58:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cinci dintre cei nouă inculpați care au fost găsiți la domiciliile lor după perchezițiile de miercuri dimineață coordonate de DIICOT Suceava au fost puși în libertate de magistrații de la Tribunalul Suceava. Propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism de arestare preventivă faţă de Florian Mihail Nicuț, zis „Chinezu”, Vasile Soare, Ionuț Claudiu Stîngă, zis „Țep”, Leonard Iulian Stan, zis „Leo”, și Ertin Ramazan, alias „Ergean”, a fost respinsă în cursul zilei de joi. Cei cinci inculpați din municipiul Mangalia, județul Constanța, au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile, având interdicția de a părăsi teritoriul României. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată de procurori la Curtea de Apel Suceava.

”Chinezu”, ”Ergean”, ”Țep”, ”Leo” și Soare sunt acuzați de procurorii DIICOT Suceava că fac parte dintr-o grupare care coordona o întreagă rețea formată din 14 prostituate din județul Constanța, trei dintre ele minore.

”Monitorul de Suceava” a scris pe larg despre acest subiect, inclusiv de tarifele practicate de fetele care se prostituau, dar și modalitățile în care acestea erau învățate să se protejeze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei cinci inculpați care au fost reținuți pentru că ar fi obligat mai multe fete să se prostitueze au fost eliberați.
 Vizualizări articol: 2123 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei cinci inculpați care au fost reținuți pentru că ar fi obligat mai multe fete să se prostitueze au fost eliberați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei