Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2020 - Anul XXV, nr. 128 (7433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul rădăuțean, Nistor Tatar, și-a reluat activitatea

Miercuri, 3 Iunie 2020 (17:08:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tatar, a revenit de miercuri la serviciu, după o perioadă în care a fost internat în spitalul din localitate. În urmă cu trei săptămâni, șeful executivului rădăuțean a fost diagnosticat cu COVID-19, și imediat spitalizat.

Pentru că au fost în contact direct cu primarul în timpul orelor de serviciu, 11 salariați din primărie au stat în izolare la domiciliu pentru 14 zile și, din fericire pentru ei, nici unul nu a avut probleme de sănătate. Nistor Tatar a declarat miercuri: „Astăzi am revenit la locul de muncă. Am trecut printr-o perioadă foarte grea, am fost spitalizat trei săptămâni, și după ce ultimele teste au ieșit negative, de astăzi mi-am reluat activitatea. În aceste trei săptămâni am fost la curent cu problemele urbei pentru că am ținut legătura permanent cu viceprimarul Nicolau, cu consilierii și cu aparatul din primărie. Pot să afirm că la nivelul administrației locale rădăuțene lucrurile se desfășoară în normalitate și că vom continua să ne desfășurăm activitatea în parametri normali. Mulțumesc celor care mi-au fost aproape în această perioadă, mulțumesc cadrelor medicale din spitalul rădăuțean. Nu am nimic de ascuns, atât eu cât și soția mea am fost depistați cu COVID-19. Mulțumesc bunului Dumnezeu că am trecut cu bine peste aceste momente!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul rădăuțean, Nistor Tatar, și-a reluat activitatea.
 Vizualizări articol: 1628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul rădăuțean, Nistor Tatar, și-a reluat activitatea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei