Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iun 2020 - Anul XXV, nr. 126 (7431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Spitalul Suceava mai sunt 168 de pacienți cu Covid-19, dintre care 15 la Terapie Intensivă

Luni, 1 Iunie 2020 (14:41:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul pacienților cu Covid-19 internați în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a scăzut la 168, dintre care 15 sunt în Terapie Intensivă. Numărul total de pacienți internați în spitalul sucevean este de 403. De asemenea, în Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 29 de pacienți Covid-19 și 23 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, conform informării transmise luni de Prefectura Suceava. Potrivit comunicatului Prefecturii, în ultimele 24 de ore au fost internate în spital 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 39 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la data de 1 iunie în județ se aflau în autoizolare la domiciliu 4.422 de persoane, cu 407 mai puțin față de raportarea de duminică, iar în carantină instituționalizată mai erau 5 de persoane.  Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19. Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.565 de persoane declarate vindecate.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20.474 de teste.         

În ceea ce privește situația celor 7 persoane infectate cu Covid- 19, din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor.     

În cursul zilei de 31 mai 2020 polițiștii au desfășurat 40 de acțiuni in context Covid- 19 fiind verificate 5.103 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu și 6 societăți comerciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Spitalul Suceava mai sunt 168 de pacienți cu Covid-19, dintre care 15 la Terapie Intensivă.
 Vizualizări articol: 1607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În Spitalul Suceava mai sunt 168 de pacienți cu Covid-19, dintre care 15 la Terapie Intensivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei