Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2020 - Anul XXV, nr. 116 (7421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Între Șcheia, Bălăceana, Ilișești, Todirești și zona metropolitană Suceava se circulă fără declarație pe propria răspundere

Miercuri, 20 Mai 2020 (15:05:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis, miercuri, să aplice unitar măsurile de a se circula fără documente justificative (declarație pe propria răspundere) în interiorul și între localitățile din zona metropolitană Suceava, compusă din municipiul Suceava, orașul Salcea, comunele Adâncata, Bosanci, Dărmănești, Dumbrăveni, Hănțești, Ipotești, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuți, Siminicea, Stroiești, Udești, Verești, precum și unitățile administrativ-teritoriale Bălăceana, Ilișești, Șcheia și Todirești.

Prefectura Suceava a informat, printr-un comunicat de presă, că prevederile art. 5 alin. 3 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 coroborate cu dispozițiile punctului 20 din anexa la Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nr. 25/18.05.2020 se vor aplica la nivelul localităților menționate, din „necesitatea de a asigura contiguitatea spațială a teritoriului administrativ al municipiului reședință de județ și a unităților administrativ-teritoriale cuprinse în zona metropolitană”.

Anterior, prevederile erau aplicabile doar pentru localitățile Suceava, Salcea, Adâncata, Bosanci, Dărmănești, Dumbrăveni, Hănțești, Ipotești, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuți, Siminicea, Stroiești, Udești, Verești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între Șcheia, Bălăceana, Ilișești, Todirești și zona metropolitană Suceava se circulă fără declarație pe propria răspundere.
 Vizualizări articol: 3539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Între Șcheia, Bălăceana, Ilișești, Todirești și zona metropolitană Suceava se circulă fără declarație pe propria răspundere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei