Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2020 - Anul XXV, nr. 115 (7420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cinci autobuze electrice din parcul auto al TPL Suceava au fost echipate cu folie antimicrobiană

Marţi, 19 Mai 2020 (16:35:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre mijloacele de transport public din municipiul Suceava au fost echipate cu folie antimicrobiană – o măsură de protecție suplimentară pentru călători, pe lângă operațiunile zilnice de dezinfectare.

Folia conține ioni de argint care blochează rapid și distrug microbii, împiedicându-i să se înmulțească între două operațiuni de curățare și dezinfectare.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a precizat că măsura a fost implementată datorită unei sponsorizări din partea societății Promoart:

“Cele 5 autobuze electrice aduse pe fonduri elvețiene au fost echipate cu folie antimicrobiană. Aceasta este aplicată pe toate panourile și balustradele din zona pasagerilor din autobuze, îmbunătățește condițiile de igienă ale vehiculelor de transport public și protejează suprafețele 24 h/zi, 7 zile din 7”.

În același timp, viceprimarul, care se ocupă de gestionarea transportului public de persoane din municipiul reședință de județ, a amintit că circulația autobuzelor ce aparțin operatorului TPL a revenit la vechiul program (L-D 04:30-22:30), dar cu o serie de restricții.

“Numărul maxim de pasageri permis în fiecare autobuz este limitat la numărul de locuri pe scaune, la care se adaugă un număr de locuri în picioare, în măsura în care va fi păstrată distanța de minimum 1,5 m între călători. În cazul în care vor rămâne persoane în stație, se va chema de către dispecer un alt autobuz de la capăt de linie. Suntem responsabili și avem grijă în continuare de noi și de cei din jurul nostru!”, a explicat Lucian Harșovschi.

Purtarea măștilor de protecție este obligatorie în toate mijloacele de transport în comun, în caz contrar amenzile care se aplică ajungând la 2500 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci autobuze electrice din parcul auto al TPL Suceava au fost echipate cu folie antimicrobiană.
 Vizualizări articol: 1748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci autobuze electrice din parcul auto al TPL Suceava au fost echipate cu folie antimicrobiană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei