Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2020 - Anul XXV, nr. 114 (7419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angelica Fădor, mulţumită că un proiect din Iacobeni iniţiat când era primar începe să prindă contur

Luni, 18 Mai 2020 (14:27:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat că este mulţumită de faptul că un proiect din Iacobeni, din perioada în care era primar al acestei comune, a început să prindă contur. „Sunt bucuroasă pentru că încă unul dintre proiectele mele de suflet, din perioada când eram primar, a prins contur. Este vorba despre podul de peste râul Bistrița, care deservește zona Dandoaia și stația de epurare a comunei”, a spus Angelica Fădor. Ea a arătat că atât podul, cât și modernizarea Primăriei Iacobeni sunt proiecte pe care le-a inițiat personal, în cel de-al doilea mandat de primar, investiții de care locuitorii comunei aveau și au nevoie. Deputatul PNL de Suceava a declarat că acestea se adaugă proiectelor de aducțiune de apă, rețelei de canalizare și stației de epurare, școlii din comună, bibliotecii, căminului cultural, centrului de informare turistică, pieței agroalimentare, parcului și lucrărilor de modernizare a centrului civic. „Toate acestea nu ar fi fost posibile dacă dumneavoastră, oamenii dragi din Iacobeni, nu mi-ați fi acordat încrederea dumneavoastră, pentru a deveni primarul comunei mele natale, locul drag pe care îl prețuiesc din suflet. Vă mulțumesc, dragi locuitori ai comunei Iacobeni, și vă asigur de toată dragostea, respectul și sprijinul meu”, le-a transmis Angelica Fădor locuitorilor acestei comune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor, mulţumită că un proiect din Iacobeni iniţiat când era primar începe să prindă contur.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelica Fădor, mulţumită că un proiect din Iacobeni iniţiat când era primar începe să prindă contur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei